Correct zoals vermeld uitgevoerd.

Rechter oortje van Buds + Samsung Galaxy laadde niet op. Slecht contact. Hopelijk blijft het nu lukken.

afgezien van de bezorging prima

bestelling, product etc knaldeals prima, DHL bezorging waardeloos, verkeerd gesorteerd door DHL, bezorging dus niet op dinsdag (zonder bericht) maar op donderdag..maar welke bezorgdienst doet nu wel waar ze voor betaald worden, het is een pot nat....

Mooie etui met goede kwaliteit en snelle levering

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokken met foto besteld, prachtig resultaat en snel geleverd

Mokken met fotoprint besteld. Mooi resultaat, scherp en vlot geleverd. Twee mokken waren wat aan de donkere kant, zie zijn binnen een paar dagen opnieuw geleverd en alsnog helemaal naar wens. TOP!

Snelle en perfecte levering

zeer tevreden

Massage apparaat

Super snel goede kwaliteit

Snel, effectief en betrouwbaar, bedankt

Zoals hierboven, kan ik GEEN enkel negatief punt inbrengen.

Artikel zoals beschreven

Eerste bestelling op knaldeals . Artikelen zoals beschreven enkel de glasprotector werd kapot geleverd maar na controle kon ik zien dat dit de fout is van de transporteur Post Nl of B post want de hoek van het pakket onderaan was ingedrukt wat ervoor zorgde dat de hoek van het glas ook geplooid was. Knaldeals leverde op tijd en correct

Snel.. keurig

Keurig snel geleverd.

Snelle en goede levering

Mooie prijs voor een goed product.

A perfect Folded Cover for Samsung Galaxy S20 Ultra

A very nice folded cover for my new Samsung 20s Ultra with many places for the Cards.. I do recommend this folded cover from Knaldeals. Just search for : CASEME Samsung Galaxy S20 Ultra Luxe Multi Portemonnee Hoesje Zwart https://www.knaldeals.com/telefoonhoesjes/samsung-galaxy-s20-ultra/caseme-luxe-multi-portemonnee-hoesje-zwart-3031229 Kind Regards Mazen

Prima webshop.

Goede ervaring, betrouwbaar en goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Snel geleverd, mooie band, blij mee!

Mooie band, beter dan origineel, goede prijs. Ziet er kwalitatief goed uit. Montage makkelijk en robuust. Geen minpunt tot op heden...... na 7 dagen

onzettend geweldige service...had een product verkeerd besteld...wat ik al uit de verpakking had gehaald en mocht het toch omruilen....zo blij me.

fijne snelle service Duidelijkheid en pakket prima te traceren ,netjes afgeleverd op tijd

Uitstekende service

Aanvankelijk had ik niets ontvangen, maar daar konden ze niks aan aangezien het pakketje zoek was in het postsorteercentrum. Daarop heeft de klantendienst mij goed verder geholpen waardoor ik een dag later het pakketje thuis had. Vriendelijke mensen en prima oplossing!

Cadeau voor mijn vrouw en zeer tevreden

Sluit magnetisch goed dicht Zeer goede bescherming Gemakkelijk in meerdere standen te verzetten en blijft op zijn plaats staan Degelijke kwaliteit Snelle levering, vlugger dan verwacht. Dank u wel

Snelle levering. Origineel geen nep versies

snelle levering. Heel mooi product. Originele samsung hoes in net gestuurde verpakking. Met veel korting.

Goede deal

Keuze uit veel artikelen tegen een gunstige prijs. Gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Goede middag heb de soos nog niet open gemaakt ik moest het op sturen naar Spanje dus weet nog niks gr.Joke

Perfecte afhandeling cq.levering

Oké Oké

Alles in orde!

Geen kritiek te geven. Product in orde, goede leveringstermijn.

Duidelijke website en snelle levering

Veel keuze en zeer toffe en verschillende hoesjes.

Veel keuze, zeer goede kwaliteit , snel bezorgt , leuke en verschillende hoesjes. Ik bestel altijd mijn hoesjes daar . Super goed site echt top!

Mooie herrinering met mooi fotohoesje

De hoesjes die ik voor men smartphone had besteld, waren heel snel toegekomen. Maar 1 dag onderweg, helemaal zoals ik me heb voorgesteld. Past perfect over men telefoonhoesje achteraan. Voor samsung 10 little niet veel mogelijkheid om ergens 1 te bestellen of persoonlijk item van te maken.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN