Snel bestellt en snel binnen, super goed en tevreden

Prima snel en correct

I’ll be back 😀

heel tevreden

heel tevreden hoesje past heel goed

Snel en naar verwachting.

Gewoon goed.

vlot besteld en een snelle levering

Het was de eerste keer dat ik hier wat kocht maar denk niet dat het de laatste keer zal zijn, top !

Snelle levering! Goede prijs/kwaliteit!

De dag na bestelling al binnen!

Toppietop!!!!!!

Nederland klaagt wat af als het over slechte tot zeer slechte web winkels gaat maar er zijn uitzonderingen KNALDEALS springt er met vlag en wimpel uit. Eind december een bestelling gedaan en alles werkte naar behoren maar afgelopen week weigerde een deel van het product alhoewel ik er nog wel mee uit de voeten kon. Toch een belletje en direct contact wat voor de meeste web bedrijven al niet vanzelfsprekend is en werd te woord gestaan door een uiterst vriendelijke dame die mijn verhaal aan hoorde en toezegde dat ze de zaak vervelend vond stuurde direct een nieuwe. Kort om, aan eventuele nieuwe klanten DOEN doen doen!!! Dank vrienden en natuurlijk vriendinnen en tot de volgende keer.

Prima service, ruime keus

Ondanks de huidige situatie, prima op tijd geleverd. Ruim voldoende keus ook voor de al wat oudere modellen.

Ja heel tevreden.

Snelle verzending perfect product

Bestelling snel ontvangen en niet duur.

Hele fijne en snelle afhandeling van garantie!

20-04-2020 Product aangeschaft wat na 2 maanden (waarschijnlijk door een storing) uitviel. Eén belletje met KNALDEALS en een dag erna vervangend product in huis. Dat is super service knaldeals.

zeer goed

snelle levering en product ziet er net zo uit als op internet

Prima geregeld

Was niet Het product dat is zocht, verkeerd besteld, maar was geen enkel probleem. Terug gestuurd en geld retour. ( ook de verzendkosten!)

Uitstekende lens bescherming

Snelle service. Prima bescherming voor de iPhone 11 pro lenzen.

Goede service ,zonder problemen

Ondanks dat ik een hoesje uitzocht welke ik achteraf niet mooi vond,heeft men het omgeruild voor een ander hoesje. Snel geregeld.

Top !

Heel goede levering en het juiste produkt aan een mooie prijs , bedankt .

Knaldeal gevonden

Burt's bees handcreme tegen een knaldeal. Ook snel geleverd. Kortom zeer tevreden

Helemaal naar wens.

Ik ben zeer tevreden. Prima service.

Vlugge levering - correcte prijs

Onze eerste kennismaking met Knaldeals.com is prima verlopen. Voor herhaling vatbaar!

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering.

goede kwaliteit

Wauw!

Supersnelle levering. Netjes verpakt. Kei leuke bolle lens, werkt supergoed!

Snelle levering en goede prijs, ben helemaal tevreden.

Veel te laat

Jammer! Bestelling kwam veel te laat aan. Laatste keer dat ik via deze site bestel

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN