Uitmuntend

Goede en correcte productbeschrijving, luisterend oor en sympathieke mensen bij de klantendienst, probleem dat ontstaan was door externe koerierdienst binnen 24u opgelost door Knaldeals zelf!

Product en levering snel en heel correct 👍

Heel tevreden over zowel de aankoop als de snelle levering 👍

uitstekend

na mijn bestelling gedaan te hebben had ik binnen de 3 dagen mijn product bij mij thuis op de stoep zoals gezegd .

Geweldige en zeer snelle levering. Tophoes

Geweldig hoesje Zeer snelle levering Prijs-kwaliteit prima

Perfect product, snelle levering

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ben erg blij met dit telefoonhoesje.

Heel tevreden over de snelle levering en het product.

Zeer tevreden goed product en snelle levering keurig verpakt

Correcte levering van de bestelde artikelen.

De telefoonhoes-en tablethoes die ik besteld had werden snel en correct geleverd, bovendien passen de hoezen perfect.

Super !

Correcte levering en sneller dan beloofd

Uitstekend!

Snelle levering en goede info via mail! Wij zijn tevreden.

Snel geleverd en product zoals omschreven

prachtig en degelijk

Snelle correcte levering

Snel geleverd. Super

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Ik heb hier inmiddels meerdere keren besteld, vanwege de concurrerende prijzen en de goede ervaring uit het verleden. Retourneren van een product was geen probleem en door de Coronacrisis is de retourtermijn zelfs ruim verdubbeld.

grandioos

snel soepel en te gek

Verkeerd horlogebandje geleverd voor Samsung Gear S2.

Op de website wordt een Milanees horlogebandje aangeboden voor de smartwatch Samsung Gear S2. Bij levering bleek dit echter een standaard horlogebandje te zijn en niet een horlogebandje met het quick release systeem. Ik wilde juist een bandje met dit handige systeem omdat ik voor de diverse situaties waarin ik het horloge gebruik eenvoudig het bandje wil verwisselen. Na e-mailcontact hierover met de Klantenservice waarbij ik duidelijke foto's heb meegestuurd, werd aan mij beloofd dat binnen enkele dagen de juiste pinnetjes zouden worden opgestuurd. Ik heb aangegeven dat ik hieraan twijfelde omdat de pinnetjes bij de Samsung bandjes zijn geïntegreerd. Vandaag ontving ik de pinnetjes en dit waren gewone pinnetjes en niet geschikt voor het quick release systeem. Hierover heb ik de Klantenservice geïnformeerd. Omdat het goede horlogebandje niet kan worden geleverd werd spontaan aangeboden om het aankoopbedrag te restitueren en het geleverde horlogebandje te mogen behouden als vergoeding voor het ongemak. Mogelijk kan ik iemand blij maken met dit bandje en ga ik zelf op zoek naar een bandje met het quick release syteem. Jammer dat dit product op de website niet duidelijk wordt omschreven. Los daarvan, uiteindelijk een prima oplossing van de Klantenservice!

Helemaal goed

Het telefoonhoesje is net zo mooi als beloofd

de levering was al zeven dagen onderweg je krijgt maar veertien dagen de tijd om terug te zenden

ben benieuw wat ze zullen doen heb het terug gestuurd was niet goed maandag ontvangen en woensdag teug gestuurd

geweldig

snelle levering, betrouwbaar, goed contact en goedkoop. wat wil een mens nog meer.

Mooi hoesje

Mooi en stevig hoesje dat snel geleverd werd.

Retour netje afgewikkeld Maat horlogebandje helaas te groot

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

service

snelle service en een uitstekend product

Correct en snel!!

Fijne afhandeling, exact zoals het hoort. Prima!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN