Net dat beetje extra om snel je fout te herstellen.

Ik had een omslag voor de iPhone 11 Pro besteld ipv voor de iPhone 11. 1 telefoontje en het was hersteld.

vlot en accuraat

heb het artikel helaas moeten terugsturen. Als het bedrag snel weer op mijn rekening staat ben ik 100% tevreden.

Alles was perfect , dank u voor de uitstekende service

Zeer tevreden.

Snelle levering (top) Servië goed. (tevreden) prijs kwaliteit (goed)

Groot aanbod, snelle levering, top!!

Zeer snelle levering; product beantwoordt perfect aan de opgegeven beschrijving.

Super klantenservice

Mijn bestelling kwam helaas kapot aan. De volgende dag had ik het vervangende product in huis. Super fijn.

Mooi product /snel geleverd

Levering was mooi snel, product is mooi . Ik bestel hier zeker weer.

Levering sneller dan verwacht, en pakje past in brievenbus!

Degelijk en professioneel. Attent en duurzaam verpakt op maat van een gewone brievenbus.

de bestelling valt zeer zwaar tegen

de bestelling valt zeer zwaar tegen en is het geld zeker niet waard daarbij heeft de vervoerder op een verkeerd adres afgeleverd zodat wij na zelf zoeken het bij buren verder op in de staat 5 dagen later hebben gevonden dus al met al zeer slecht alles en gaan zeker hier niet meer bestellen

Snelle service en goed product, En goede prijs verhouding. Ben zeer tevreden over deze telefoonhoes

Snelle en goede levering

De Parrot carkit is snel geleverd. Met de handleiding van Parrot kwam ik er niet uit om de taal op NL te zetten. Maar op de site van Knaldeals stond een link waarmee het werkte.

Zoals beloofd en snel!

Prima geregeld en snel thuis. Mooie iPad hoes.

helemaal top

Snelle levering. Prima verpakt. Alles prima in orde. Bedankt

Perfecte prijs, perfect product.

Originele Samsung cover besteld, geen €40,= maar €10,=. Volgende dag binnen, in originele verpakking.

toppie

handig dat klepje achteraan

Snelle bevestiging per mail. Alleen werd er niet aangegeven wanneer het bezorgd zou worden

Snelle afhandeling

Vlot gegaan

In een woord, Perfect!

De producten die ik van knaldeals heb zijn kwalitatief goed. Customer service staat voor je klaar indien je dat nodig hebt. Nooit problemen mee gehad!

Hele snelle levering en als ze hun beld wordt je goed en vriendelijk te woord gestaan 👍👍

Erg goedkoop en supersnel bezorgd!

Prima webwinkel!

Correcte levering en binnen de gestelde termijn,super tevreden

Toen ik Knaldeals ontdekte ben ik gaan vergelijken met sites waar ik tevreden over was zoals GSM punt, beide super goed maar, het verschil ligt in de prijs, Knaldeals laat het echt knallen, die zien mij terug, Aanrader.

Wouw !

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding. Goed verpakt en geen verspilling van het inpak materiaal. Zo hoort het. Daarom een dikke 10 !

Een fantatische webwinkel.

De producten zijn degelijk, worden snel geleverd en niet duur. Als je zelf een fout maakt doen ze hun best om het voor je op te lossen.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN