Snel geholpen

Ik ben snel geholpen alleen de bezorging door DHL was slecht. Vandaar natuurlijk ook de afkorting DHL ( Duurt Heel Lang)

Fijne Eerlijke webshop

Fijne Eerlijke webshop met de juiste eerlijke service! Zeker een aanrader, als je problemen hebt met een artikel dat je besteld hebt doen ze er alles aan om u te helpen waardoor ik een heel tevreden klant ben. 😉👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Product is snel geleverd en niet te overdadig verpakt. Klasse

2de keer besteld, prima verlopen

Aanrader

Heel goed en snelle verzending En belangrijk verzonden met DHL Dat is altijd beter als post.nl

Snel geleverd en goed product

Zeer vlotte service en het product voldoet aan de vereisten.

Positief

Snel en goed

Heel tevreden!

Heel tevreden, zoals hierboven vermeld. Alles is perfect verlopen met snelle levering.

prima.uitstekend product, snelle levering,

top

👍

2de levering

Weer zeer goed en volledig geleverd

Snel en netjes geleverd

Supergoed en netjes afgeleverd !

Prima.

Mooi functioneel telefoonhoesje

Bestelling geplaatst op zaterdag en maandag binnen

Prima ervaring! Gekregen wat ik besteld heb. Goed aangekomen en snelle levering.

Snelle levering. Kwaliteit. Makkelijke site

Kwam er niet uit met polsbandje Garmin, super snel antwoord en de juiste polsband geleverd gekregen 👍🏼👍🏼

Goede prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over deze osram led verlichting, snelle levering.

Top levering 👍🏻

Mooie prijs en keurig op tijd geleverd 👍🏻

Wat een professionele, vriendelijke, geduldige en fijne ServiceDesk medewerkster!

Mijn probleem is goed geanalyseerd en er is met een snel en duidelijk antwoord gereageerd. Daarna lukte het nog steeds niet. De medewerkster bleef kalm, vriendelijk en professioneel. Toen het wel lukte, toonde ze haar medeleven en blijdschap dat het gelukt was. Volgens mij heet ze Inge, maar dat weet ik niet zeker. Van zulke fijne Service verleners wordt elke klant blij!

gewoon goed

Het hoesje werd de volgende dag bezorgd. Ik heb hetzelfde hoesje eerder ook al gehad en heeft het meer dan een jaar lang goed gedaan voor hij wat slijtageplekken ging vertonen en ik het tijd vond voor vervanging

Netjes verzorgd en snel bezorgd!

Top service!

Snel en juist geleverd

Goede nazorg bij het installeren

Perfect!

Alles snel en netjes geleverd

goed zo

correcte,snelle en tevens goed verpakte verzending.

Uitstekende service.

Snelle levering en proper verpakt. Mooi product.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN