Niet zo heel tevreden

Ik bestelde een glaasje voor mijn IPhone 11 pro max zowel van voor als vanachter. Al snel kwam mijn pakketje aan waarvan ik zeer tevreden was. Ik wou mijn voorste glaasje open maken en merkte al snel dat er een kras van voor op het scherm was. Natuurlijk niet super fel maar toch zichtbaar, vond dit zeer jammer. Ik ben een pro in het kleven van glaasjes en ben er dan ook extra voorzichtig mee in het zetten hiervan. Natuurlijk is het zo dat er nog meerdere krassen opzuipen komen naarmate het erop zit.. maar toch verwacht ik een nieuw scherm zonder kras.

Geweldige ervaring

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis. Goed verpakt in brievenbus doosje en in alufolie zodat er zeker niets kapot kon gaan. Echt helemaal geweldig!

Ok

Very good 100% reconended

Uitstekende service

Uitstekende service. Ik ben tevreden met het product.

Bij mijn vorige IPhone bestelde ik 1 mapje, helaas was het niet de juiste maat. Na 1 telefoontje kreeg ik snel wel de juiste. Nu heb ik een nieuwe IPhone, dus bestelde ik weer 1 nieuwe. De dag erna werd hij al bezorgd. Dat is toch super service.

top

top en grapig

I don't speak dutch

I don't speak dutch

Ik ben tevreden

Ok

Goede product, scherpe prijs en snelle levering

Was specifieke op zoek naar een Case Mate (dubbele bescherming) hoes voor mijn al wat oudere iPhone SE. Gevonden bij Knaldeals en ook nog voor een scherpe prijs.

Goede site!

Ik heb een rolmaat besteld met foto . Snelle verzending, goed contact en duidelijkheid. Wist wanneer het pakketje aan zou komen en zag er precies uit zoals ik hoopte.

Super geholpen en snel

Alles perfect geleverd en correct en niet vergeten snel

Het is de eerste keer dat ik bij knaldeals iets heb besteld en alles is perfect verlopen

Alles naar wens is

Super tevreden

Mijn telefoonhoesje was niet helemaal correct. Na contact met jullie werd het heel snel opgelost. Nog sneller dan jullie aangegeven hadden. Mooi produkt.

Goede snelle service

Duidelijk bestelproces, je wordt goed geïnformeerd en super snelle levering!

Prima product en levering

Snelle levering en product is naar wens.

Snel en goed

Goede site. Product gevonden en geselecteerd. Account aangemaakt. Bestelling afgerond. Betaald. Even wachten...... En binnen toegezegde tijd bezorgd. Uitgepakt. Getest en het werkt prima. Kortom tevreden.

Teleurstellend

Krijg je een duur horlogebandje kado, € 50,= gaat het na 7 maanden zo erg stuk dat je bijna je horloge verlies. Reactie klantenservice, het is een kwetsbaar bandje en is door het raken van de stoel gebroken. Nee het bandje was te krap in de gesp gelijmd, lijmvlak ca 2 mm. De aankoop is meer dan 6 maanden geleden (inderdaad 7 maanden) onze garantie vervalt na 6 maanden. Niks coulance of reparatievoorstel, alleen een koude douche.

Prima geregeld

Nvt

Heel vlotte levering en heel tevreden met de flip cover van Samsung

Duidelijke site, goede prijs/kwaliteit.

Cover voor mijn Iphone besteld, goed product en een snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Ik had een probleem met hetgeen mij gestuurd was. Na mijn opmerking hierover is een nieuw pakket opgestuurd. Deze wijze van oplossen verdient vijf sterren voor klantvriendelijkheid!

Pakje was niet aangekomen met de post. Er werd zonder probleem een nieuwe bestelling verzonden via DHL. Prima service.

Trekt op geen klote

Verkeerde kleur ontvangen van de Spigen AirPods pro case. Hier kom ik achter nadat terug ben van vakantie (14 dagen). Normaal had ik deze moeten ontvangen nog voor mijn vakantie... Case lijkt ook nep, past totaal niet?

Lage prijs, snelle levering

Lader voor mijn smartphone besteld. Gunstig geprijsd en razendsnel geleverd. DHL bood de mogelijkheid via hun website om het pakket direct naar de Parcelshop te laten sturen, dus ik kon het snel ophalen. Kortom, prima!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN