Snelle en correcte levering!

Prima hoesje en screenprotector.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Producten zijn ok! Levering = snel. (zeer tevreden)

Zeer snel en eenvoudig, kwaliteit en goede prijs.

Zeer snel en eenvoudig, kwaliteit en goede prijs.

goede service

ik had een nokia screensaver besteld echter was deze niet geleverd door een fout van post.nl na 1 mailtje alsnog een screenprotector ontvangen..

Zending goed geleverd, echter was de gebruiksaanwijzing niet in het nederlands.

Moest eerst de korte Engelse gebruiksaanwijzing goed lezen om er uit te komen om een keuze uit 52 beltonen te kiezen en deze vast te leggen.

100% score, kan niet beter!

100% score, kan niet beter!

Super snelle levering!

Ik vond dat het echt super snel geleverd werd,goed verpakt en een goede prijs! De goedkoopste van allemaal! SUPER!!

Bestellen, betalen en binnen een paar dagen in huis hebben

No Nonsens, precies zoals het moet

Grandioos💪

Samsung galaxy S11 case besteld!!! Volgende week al in huis en dat terwijl de S11 nog uit moet komen, hoe vet is dat???

Super service

super tevreden

wij kenden het niet het is de eerste maal dat wij onze aankoop gedaan hebben en mijn kinderen zijn super tevreden .

Super service 😁

Had eerst verkeerde artikel ontvangen. Na een app bericht werd dezelfde dag nog de juiste verstuurd.

overzichtelijke site

Super service en snelle verzending!

kwalitatief uitstekend produkt, snel geleverd

kwalitatief uitstekend produkt, snel geleverd

goedkope prul

Dezelfde producten zijn ook elders op de wereld te vinden voor veel minder. Sterker nog de verpakkingen zijn gelijk met chinees opschrift. Het enige voordeel was dat ik het de volgende dag had maar wel voor meer dan 3 x de kostprijs. Ik zeg niet dat een Nederlandse webshop geen geïmporteerde artikelen mag/hoort te verkopen. Maar voor de prijzen die ik er voor betaald heb vind ik het toch mwah laat ik het netjes houden ;-) één van de artikelen had al wat mankementen met een bijgeleverd hulpstuk. Maar ik heb geen zin om voor die paar euro eerst nog terug te gaan naar een postkantoor om alles te retourneren. Ik had juist verwacht dat je in Nederland dan toch wel kwaliteits-artikelen krijgt.

Prima product

Snel afgeleverd, prima product!

Snelle levering en uitmuntend verpakt

Ik heb een order geplaatst en dat is super afgehandeld in een hele korte tijd mijn hartelijke dank hiervoor.

Uitstekende service

Snelle en correcte levering.

Prima service, goede webshop

Bestel al jaren bij knaldeals en gaat eigenlijk altijd goed, kom graag terug

Goeie produkt

Super Service!

2 x Just in case screen protector glas besteld. Accuraat en geleverd op tijd. Na een paar weken de bestelling pas geopend en gezien dat 1 van de 2 screen protectors beschadigd was. Zoals aangegeven op de site: klantendienst gecontacteerd, paar foto's bijgestoken van het issue. Knaldeals heeft volgende werkdag contact opgenomen met de melding dat er een nieuwe screenprotector onderweg was. Dit is service zoals het behoort te zijn, ongecompliceerd, duidelijk en vriendelijk! Volgende keer als ik nog een gadget accessoire nodig heb is Knaldeals de eerste waar ik naartoe ga.

Zeer tevreden, levering graag iets sneller (5dgn).

zie boven

makkelijk besteld, snel geleverd. Prima gedaan.

Makkelijk besteld, was maar een klein en goedkoop artikel, wel wat ik nodig had. Werd snel geleverd, prima gedaan. deze site staat in mijn favorieten.

het lijkt op HG,doen wat je belooft.

zie boven

24 Zilverlinde A