Ik ben tervreden

Ik ben tervreden. Het is snel geleverd en het is echt kwaliteit.

Volgens het boekje..

Ik wilde een cover voor mijn toestel hebben. Door het grote assortiment van knaldeals konden zij binnen 24 uur leveren. Een kwalitatief zeer goede cover voor een concurrerende prijs met gratis verzending

Super goede service !

Had ik net nodig

In orde

Alles was in orde. Het duurde dit keer wel iets langer voor het pakket arriveerde, maar dat zal wel door de drukte van de feestdagen komen, en dat is waarschijnlijk ook niet de schuld van Knaldeals. Het artikel zelf (screenprotector voor motorola one) was exact wat ik ervan verwachtte. Een aanrader dus.

Je bestelt iets en binnen 2-3 dag zit het in de bus . Klasse !!

Topservice.

Vlotte bestelling, snelle levering.

Niet goed

Ik heb een draadloze bel besteld. Maar deze voldoet niet aan de verwachtingen Deze werkt enkel tot op 820 m ivp 300 m vermeld op de website Weggesmeten geld

Goede kwaliteit en snel

Ondanks blackfriday en sinterklaas toch snel alles binnen gekregen en goede communicatie via mail met eventuele vertraging

supper prima

makkelijk besteld, snelle levering alles meteen goed.

Precies wat ik verwachtte

Snelle, correcte levering. Producten reeds 1 week in gebruik. Alles is naar wens.

Dat viel 100% mee!

Door een val brak de stylus van m'n Note 9. Grrr.... De volgende keuze: neem ik een aktieve of een passieve vervanger? Omdat ik dit pennetje vaak gebruik ( zo'n nerd ben ik, ook nu), wilde ik de aktieve. Handig met camera en presentaties. Ik kwam bij Knaldeals terecht puur vanwege de prijs. Ik had geen ervaring met deze aanbieder, er wordt veel gewaarschuwd, in dit geval nam ik de gok. Geen probleem: werd netjes op de hoogte gehouden met de nodige Emails. Zowaar een paar dagen later: een nieuwe orginele stylus! Dank U! Frankje blij!

Super snelle goed verzorgde levering

Knaldeals levert super snel met goede prijs kwaliteit verhouding

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Is ok

Is ok

Het werd op tijd geleverd zoals aangegeven. Juiste maat en goed werkend toetsenbord. Goede kwaliteit.

Alles ging goed

Ik heb het juiste hoesje gekregen en de levering was ook vrij snel.

Onbetrouwbare website

De uitingen op de website kloppen niet in het geheel. Als je daarover een opmerking stuurt, krijg je geen reactie. Dit alles geeft mij geen betrouwbaar gevoel. Bestelde artikelen zijn overigens van prima van kwaliteit, maar dus later geleverd dan aangegeven. Mijn achtergrond: oa 11 jaar product manager (waaronder CE, peripherals en accessories) in e-tail en daarvoor distributie en retail.

Beste web winkel

Goede service, vakkundig advies laag prijs voor goede kwaliteit , volgende dag in huis ,

Netjes verpakt en volgende dag geleverd

Top Hoesje Motorola macro one

Zoals altijd "super" !

Keurig en snel, niets op aan te merken, aan te bevelen .

Leuke hoesjes

Snelle en goede service

goede service

heel goed

heel goed

Klasse

Artikel was precies zoals beschreven op de site en met 1 dag keurig verpakt binnen. Klasse dus

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN