Snel, accuraat & eenvoudig

Snelle levering Acurate levering Eenvoudig bestelproces

Snel verwerkt

Alles naar wens

Alles verliep vlot en naar wens...

Snelle levering. Product als omschreven. Er mogen wel meer realistische foto's op de website.

Prima en heel snel

We hebben een telefoonboekje besteld die in de winkel niet te krijgen was. Hier dus wel geweldig. Volgende dag al in huis.

Ruim aanbod, snelle levering

Ruim aanbod, overzichtelijke website, artikel volgende dag al geleverd.

Een TOP ervaring!!!!!!!

Top product(telefoonhoesje) van een top firma!!!!

Super service

Snel verzonden zoals beloofd

Snelle levering goede kwaliteit

De hoesjes zijn snel geleverd en via de e-mail wordt je netjes op de hoogte gehouden. De hoesjes zijn van prima kwaliteit voor een goede prijs.

Alles dik in orde!

Goed.

Mijn eerste bestelling bij u was van goeie service! Dank u wel. Mvg.

Snelle levering en nette prijzen !

gewoon perfect

Perfecte service

Goed product, snelle levering.

Goede service idd - Klantvriendelijk- Houd zich aan afspraken- Verzorgd

Zie boven. M.vr.gr. Christina van Avesaath

Super goede service

Super goede service. Bedankt.

op voorraad en snelle levering

Byna alles voor mobile apparaten o voorraad. reageert snel en correct.

Top advies

Voor de aankoop heb ik contact met Lisa B. gehad, Zij heeft mij super goed geadviseerd. Dit heeft er wel toe geleidt dat het product bij Knaldeals is aangeschaft, want je kan het natuurlijk overal aanschaffen. Lisa maakt het verschil :)

gedaan wat er beloofd werd. alles keurig in orde.

zie de beoordeling hierboven

Top services

Alles gedaan zoals afgesproken 👍🏻

Zeer tevreden met het geleverde product!

Snel geleverd, product, voldoet aan verwachting

Uiterst snelle verzending, goederen van zeer goede kwaliteit en conform beschrijving op de site

Snel geleverd in zeer goede staat.

Goed werk!

Zilverlinde 24 A

7131MN Lichtenvoorde

088 - 6500 550

Over Knaldeals.com

Knaldeals.com is dé online shop voor alle accessoires voor je telefoon, tablet en smartwatch. Altijd de nieuwste producten en gadgets, direct leverbaar uit eigen voorraad. Wij leveren de bekende merken zoals Cazy, Spigen, SoSkild, Hama en Xtorm. Maar ook originele accessoires van o.a. Samsung en Apple. Jouw bestelling heb je altijd snel in huis. Betalen kan veilig via iDEAL, creditcard, PayPal, Apple Pay, Bancontact, Billink of via een bankoverschrijving. - Altijd knalprijzen - Snelle levering - 14 dagen bedenktijd - Veilig betalen - Klantenbeoordeling: 9.4 - Verzending NL & BE: gratis vanaf € 25,-