Alles naar wens en heel vlotte levering.

Eerste keer dat ik bij knaldeals bestel en ik ben heel tevreden.

Ik heb een paar daagjes nadat ik iets besteld had, het naar mij toe opgestuurd gekregen. Vriendelijk bedankt voor het item wat ik mocht ontvangen.

Snelle levering, goede verpakking.

Snel besteld en snel geleverd

Knaldeals had als eerste een case voor de G42. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Super snelle levering

Super snelle levering

snel en goed geleverd

info was correct

Helemaal goed.

Nvt.

Gewoon goed

Bestelling komt altijd op tijd aan, goed verpakt en precies wat ik dacht te bestellen.

geweldig!!!!!!!

snelle bezorging,goed product,volgende bestelling volgt!!

Niet tevreden

Niet tevreden

Op tijd afgeleverd en naar wens

Bestelling teruggestuurd maar geen geld terug

Klantenservice reageert niet op mails

Gewoon een goede ervaring, dochter blij.

Mooi en leuk, voor een leuk prijsje.

Goee service

Vlotte levering

Ontevreden

Bestelling na 7 dagen nog altijd niets ontvangen.

telefoon hoes is precies zo als op de website. Ben helemaal tevreden

Vlote levering

Vlotte levering mooi gedaan

Kleine zakelijke klanten zijn niet welkom

Kleine zakelijke klanten zijn niet welkom. Geen intracommunautaire leveringen (=verlegging BTW) indien geen groothandel of kleine bestellingen. Hoewel deze is VERPLICHT !!!!! Link naar de wetgeving: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/zakendoen_met_het_buitenland/goederen_en_diensten_afnemen_uit_andere_eu_landen/btw_berekenen_over_goederen_en_diensten/intracommunautaire_verwerving/intracommunautaire_verwerving

Alles heel vlot verlopen zonder enige problemen.

Ben zeer tevreden

Lekker snel geleverd daar hou ik van

Geweldig artikel

Supermegafantastischgoed

Eerste keer besteld Zeker niet de laatste keer

Uitstekende service!

Op tijd en perfect bezorgd. Goede prijs!

Sehr gut

Handy Tasche ist von guter Qualität und fairer Preis. Schnelle Lieferung nach Belgien.

Zilverlinde 24 A

7131MN Lichtenvoorde

088 - 6500 550

Over Knaldeals.com

Knaldeals.com is dé online shop voor alle accessoires voor je telefoon, tablet en smartwatch. Altijd de nieuwste producten en gadgets, direct leverbaar uit eigen voorraad. Wij leveren de bekende merken zoals Cazy, Spigen, SoSkild, Hama en Xtorm. Maar ook originele accessoires van o.a. Samsung en Apple. Jouw bestelling heb je altijd snel in huis. Betalen kan veilig via iDEAL, creditcard, PayPal, Apple Pay, Bancontact, Billink of via een bankoverschrijving. - Altijd knalprijzen - Snelle levering - 14 dagen bedenktijd - Veilig betalen - Klantenbeoordeling: 9.4 - Verzending NL & BE: gratis vanaf € 25,-