Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en hoge productkwaliteit. Klanten waarderen ook de snelle en vriendelijke reacties van het team. Een probleem met de verpakking werd opgelost, wat het vertrouwen versterkt. Al met al is de winkelervaring positief en betrouwbaar.
Netjes afgeleverd en bestek is prachtig.
11 October 2021
Lucas
NIEUWEGEIN
Ik heb de mooie stoompan van mijn vriendin gekregen, zij zegt dat het de beste is uit de test, maar heb het nog niet gebruikt. Het is een mooi product en zal zeker met heel veel plezier gaan gebruiken.
30 September 2021
Grace
Amsterdam
Twee pannen besteld van Mepra vanwege de goede recenties. Waren heel snel bezorgd en degelijke kwalititeit.
20 September 2021
Stephan
Almere
Er werd niet moeilijk gedaan over mijn klachten en via een uitstekende communicatie is een oplossing gevonden voor het probleem.
18 September 2021
T. D.
Mijdrecht
Het zou prettig zijn als er een tijd aangegeven wordt wanneer het bestelde artikel geleverd kan worden. Nu wacht je een paar dagen en dan ontvang je het eerste bericht over mijn bestelling.
18 September 2021
A.C.
Haarlem
Na een paar maanden geleden gebeld te hebben dat binnen de garantietermijn de antiaanbaklaag aan de randen losliet, werd mij verteld dat dit door oververhitting kwam en derhalve niet onder de garantie zou vallen. Na 3 maanden nog eens gebeld te hebben, wilden ze toch coulance betrachten en mij een kleine korting geven op een nieuwe pan. Het kan dus wel.....
9 September 2021
D.J. koster
EELDE
Een goede service en betrouwbaar. Tevens gratis verzenden en retourneren van de artikelen. Dat kom je niet vaak tegen.
9 September 2021
Nico Visch
Westbroek
Had een pan besteld 24 cm, bleek geen voorraad en fabriek was ook nog dicht. Werd zonder probleem een 28 cm gestuurd.
26 August 2021
Ruud
Zoetermeer
Vlees, groente glijdt goed door pan. Mooie hoogte pan. Netjes afgeleverd, ingepakt
13 August 2021
Inky
R’dam
Goede pannen, snelle levering en als dat even langer duurt door geen voorraad goede updates.
13 August 2021
Perfecte snelle levering
6 August 2021
F.G
Den Haag
Snelle reactie op vragen en vervolg van de leverantie. Goed op de hoogte gehouden.
5 August 2021
Fam. de Zwart
Oosterbeek
Snel geleverd. Onvoorstelbaar goed ingepakt. Kwalitatief hoogstaand materiaal Klasse uitstraling Beslist goede prijs-kwaliteitverhouding
2 August 2021
domien
loenen aan de vecht
Bestelling is snel binnen en een aantal pannen die ik al een paar maanden heb zijn nog perfect.
18 July 2021
Rens
Westkapelle
Duidelijke site, met stoompannen waar ik naar opzoek was voor inductie. Pannen overtroffen mijn verwachtingen. Vlotte bezorging.
11 July 2021
Susanne
Hoeven
Goede firma en correcte levering
9 July 2021
Marleen
kasterlee
Fijn contact, en super mooie product. Bedankt voor de geweldige service. :-) toppie
5 July 2021
ton
Tilburg
Mooie verdeling op de inductie was hier erg benieuwd naar maar voldoet prima.
3 July 2021
Uitermate positief. H
29 June 2021
B.J.
Zeewolde
Er wordt aangegeven dat er 10 jaar garantie is, dit geldt alleen voor de onderdelen. Voor het overige geldt 2 jaar. helaas net na 2 jaar gebruik gereclameerd dat de pan niet meer voldoet aan de kwaliteitseisen. Ondanks het nette gebruik en alle voorzorgsmaatregelen is de pan versleten. Dit gemeld bij de klantenservice en ze wuifde de klacht weg , dit zou aan mijn gebruik liggen. Helaas niet de medewerking gekregen die ik had verwacht van dit bedrijf. Ondanks de goede aanprijzing van het product heb ik dit niet als positief ervaren. Ik zou de pan niet nog eens bestellen. Het enige positieve van de aankoop was de snelle levering.
Beveelt niet aan
29 June 2021
Renske
Helmond
De pannen heb ik nog niet gebruikt, maar de levering was snel. Ik kreeg in plaats van de bestelde pan een hele pasta box met een kookboekje, vergiet en tang erbij. Erg lief bedoeld, maar ik gebruik dat niet en heb er een ander blij mee gemaakt. Misschien een idee om een kadootje naar keuze te laten uitkiezen? Verder kan ik geen minpunten vinden.
27 June 2021
Karin
Den Haag
Koperen Pannenset "Toscana" gekocht. Super pannen!
26 June 2021
Sander