De theetipjes waren uitstekend verpakt. Ze zijn ook nog eens hartstikke leuk! Super bedankt!

Reactie van het bedrijf

Hoi Anouk, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons. Wat fijn dat de theetips bevallen :) Met vriendelijke groet, De Theespecialist

Zeer snelle levering, prima service

Deze webshop levert snel en biedt een prima service. Altijd leuk om hier én bij hun andere webshops te bestellen!

Reactie van het bedrijf

Beste Roel, Fijn om te horen dat je op beide webshops van ons geslaagd bent :) Mvg De Theespecialist

Bestellen gaat erg gemakkelijk en de levering is snel. De Numi thee is heerlijk!

Ik bestel al een hele tijd Numi thee bij de theespecialist en ik ben erg tevreden over de site, de levering en het product.

Goede website,snel ontvangen

Tevreden

Tevreden want ik heb nu plant die ik graag wil vlot bezorgd na bestelling. Jammer dat de plant beschadigd binnen kwam maar ga er vanuit dat het goed komt

Alles Bestens.

Schnelle Lieferung, alles ok. Vielen Dank.

heel goed

duidelijke uitleg op de website makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering

Goede service en fijne produkten

Geen op- of aanmerkingen

Snelle levering in goede verpakking!

Goede ervaring. Zeer aan te raden!

Website is soms moeilijk

Als je meerdere artikelen wil bestellen moet je steeds terug. Is lastig als je digitaal niet zo handig bent

Goede en snelle levering

Mooi product, goede levering

Heel makkelijk te bestellen, snel en zeer stevig ingepakt geleverd. Top!

Goed maar kan beter

Geluk dat ik thuis was, is beter om de volgende keer wel op tijd te zorgen!

Top service zoals steeds

Ik bestel inmiddels al een hele tijd mijn thee via de Theespecialist. Altijd vlotte service en snelle levering.

Een voorbeeld voor veel andere internetaanbieders.

Niet alleen het bestellen zelf maar ook de communicatie is uitstekend. Ze zijn iets duurder maar de meer dan goede leverbetrouwbaarheid mag ook iets kosten. Graag weer tot de volgende bestelling. Willem

Top service !

Verschillende soorten biologische losse thee gekocht. Het pakketje was goed verpakt. Als bedankje kreeg ik een aantal theezakjes. Nu heerlijk genieten :)

prima levering

bedankt voor de mooie theepot, prima levering met als kleine attentie een paar theezakjes erbij.

Ik ben heel tevreden!

Wederom prima service. "Theegoed!" :-)

Prima, snelle bezorging

Mooi theepotje gevonden hier. Met de levering van de thee ging iets mis, maar meteen het aankoopbedrag van de thee terug gestort gekregen en de verkeerde thee mocht ik houden.

TOP!

De Chun Cha Thee van Thé de la Pagode is zijn geld dubbel en dwars waard. Pluim voor De Theespecialist!!!

snelle verzending en attente klantenservice

Ik bestel al enige tijd thee bij de Theespecialist. De bestelling is altijd snel bezorgd. De laatste bestelling kreeg ik een ander product toegestuurd. Ik gaf dit aan bij de klantenservice. De reactie was snel en super attent. Ik mocht het product houden en mijn bestelling kwam de volgende dag alsnog binnen.

Mooi cadeau

Ik kreeg enthousiaste reacties over de thee adventskalender 2022! Vlotte levering, goede track & trace.

het zou gemalen koffie moeten zijn maar het is oploskoffie

Ik bestelde een kerst advent koffie calendar met gemalen koffie. Echter bij openen en kijken bij de eerste zak blijkt het oploskoffie te zijn. Echt teleurstellend.. dat drinken wij niet voor een reden. Dan wil je lekker verschillende kwaliteitskoffies proberen en krijg je oploskoffie.. echt waardelos.

Reactie van het bedrijf

Beste Louise, we vinden het jammer dat je niet eerst contact met ons hebt opgenomen om samen dit te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Mvg

vreselijk, slechtste service ooit

het was een beroerde ervaring, jullie reageren fel op kritiek en weten niet hoe je met kritiek om kunt gaan, gelijk terug in de aanval en een beetje ons vertellen dat wij ons moeten gedragen? nadat jullie een paket niet eens goed kunnen inpakken, niet op mails reageert, en ook nog daarna een grote bek durft te trekken? Ik heb nog nooit zo iets slechts mee gemaakt. KOOP HIER NIET! service 1/10 product 3/10 (als het niet geplet was 5/10)

Reactie van het bedrijf

Beste, Jammer dat je dit zo ervaren hebt. Wij hebben niet eens de mogelijkheid gehad om op de email te reageren en met een eventuele oplossing te komen. Een dag later ontvangen wij behoorlijk agressieve emails waar wij behoorlijk van schrikken . Zoals eerder aangegeven hebben we diverse keren gevraagd om telefonisch contact met ons op te nemen. Mvg

Super schnelle Lieferung

Toller Tee und sehr guter Service!

Vielen Dank und hoffentlich bis zum nächsten Mal