The delivery arrived very fast. The tea and the tea pot was packaged well and arrived in perfect quality.
Ik heb wel de thee besteld betaald maar ik heb nog steeds niks binnen dus er klopt iets niet vriendelijke groeten
Goedemorgen Trees, Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We stellen elke vorm van feedback zeer op prijs. Het klopt zeker dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Je plaatst namelijk op zondagochtend 24 december een bestelling. Aangezien wij gesloten zijn en pas weer geopend zijn op woensdag 27 december, is dit ook de eerstvolgende werkdag dat bestellingen worden verwerkt. Jouw bestelling is op 27 december verwerkt en afgegeven bij een DHL punt. Als wij de track en trace bekijken zien wij dat jouw bestelling vandaag wordt bezorgd. Volgens onze informatie is dit binnen de verwachte termijn van 2 dagen. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet. De Theespecialist
Snelle en nette service, het product voldoet aan de verwachtingen.
Goedemorgen, Dank je wel voor je beoordeling en het delen van jouw positieve ervaring. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Theespecialist
Vielen lieben Dank für die schnelle Lieferung. Alles gut verpackt angekommen. Der Tee schmeckt sehr lecker. Groetjes
Guten Morgen! vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihre positive Erfahrung. Wir freuen uns darauf, Sie beim nächsten Mal wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Der Teespezialist
Prima op tijd geleverd.
Goedemorgen Ellen, Dank je wel voor je beoordeling en het delen van jouw positieve ervaring. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Theespecialist
Alles volgens afspraak geleverd.
Goedemorgen Jozef, Dank je wel voor je beoordeling en het delen van jouw positieve ervaring. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Theespecialist
na 5 dagen nog steeds mijn bestelling niet in huis. dpd laat verstek gaan slechte organisatie
Goedemorgen Riet, Hartelijk dank voor het delen van je feedback. We waarderen elke vorm van feedback. We zien dat DPD momenteel bezig is met het verwerken van je bestelling. Normaal gesproken vinden leveringen binnen 2 dagen plaats. Echter gezien de huidige uitzonderlijke drukte, kan het zijn dat de bezorging langer duurt dan gebruikelijk. We begrijpen dat dit vervelend is en willen je laten weten dat dit geen specifiek probleem is bij DPD maar momenteel geldt voor alle vervoerders. Wij begrijpen het belang van een snelle levering en waarderen je geduld in deze situatie. We houden de track en trace informatie in de gaten. Mochten je verdere vragen hebben, staan we klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet. De Theespecialist
Ik mis een Nederlandse beschrijving van de theeen
Beste Ilse, Bedankt voor het delen van je review. We waarderen elke vorm van feedback. In principe moet er op al onze theeën (in dit geval) Thes de la Pagode de ingrediënten in het Nederlands op het doosje moeten staan. Helaas is dit specifieke product momenteel uitverkocht wat ons verhindert om dit te na te kijken. Zou je naar [email protected] een foto van de achterkant kunnen sturen? Met vriendelijke groet, De Theespecialist
Het pakketje kwam keurig netjes aan en de service was echt heel goed. Ik ben zeer tevreden.
Beste José, We waarderen het dat je tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We waarderen elke vorm van feedback. Ook begrijpen wij dat het wachten op een bestelling soms vervelend kan zijn, vooral in deze drukke tijden. Op 22-11 hebben we jouw bestelling meteen verwerkt en overgedragen aan DHL. Dezelfde dag heeft DHL het opgehaald. Helaas hebben we geen invloed op het bezorgproces van DHL en erkennen we dat vertragingen soms onvermijdelijk zijn, vooral tijdens drukke periodes. Wij vinden het daarom ook spijtig dat je een beoordeling van 2 hebt gegeven zonder de ontvangst van je bestelling af te wachten of contact met ons op te nemen voor het eventueel opstarten van een onderzoek. DHL zal er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Mochten er nog vertragingen optreden of mocht je andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mvg De Theespecialist
Originele beoordeling
Heb nog niets ontvangen
Goede communicatie toen bleek dat er niet voldoende voorraad was. Ik bestel er twee of drie keer per jaar ‘n grote hoeveelheid, en altijd ben ik er even blij mee !
Goeie service maar beetje duur.
Snel geleverd prima kwaliteit.
Snel en goed afgehandeld. Alleen jammer dat ze versturen met dhl. Daarom geen 5 sterren. Geef de klanten een keuze.
der "Halsliebetee" ist mein absoluter Teefavorit. Da ich den im Einzelhandel nicht mehr finden konnte, hab` ich ihn direkt beim Theespecialist in den Niederlanden bestellt. Und kaum geschehen - schon da. Völlig unkompliziert SUPER!
Snelle levering, lekkere thee
Netjes ingepakt en een snelle levering.
Leuke advent kalender , snel en goed geleverd
Schnelle und direkte Kommunikation.
Snelle levering de thee die ik zocht was hier het goedkoopste ook en super leuk dat er nog 2 andere proef zakjes in de doos bijgesloten zaten
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering Zeer goed verpakt ! (ik had theeservies besteld) Gelijk aan de afbeeldingen op de site
Snelle, persoonlijke levering met zelfs een klein cadeautje.
Heerlijk, mijn eigen thee weer eens gevonden voor een prima prijs.
leuk en origineel cadeau gevonden
Beste Charlotte, Dat is jammer om te horen. Jij hebt zelf ook een track & trace ontvangen. Zoals je kunt zien is jouw order meteen de eerste werkdag verstuurd. Helaas lijkt jouw order ergens te blijven hangen bij DHL. Dat is is heel vervelend, maar daar hebben wij ook geen invloed op helaas. Het enige wat wij daarin kunnen betekenen is een onderzoek op laten starten. Ik hoor graag of we dit voor je in gang mogen zetten? Alvast bedankt.
Originele beoordeling
Vorige week n plant besteld om afgelopen zaterdag cadeau te geven. Tot nu toe niets ontvangen helaas en stond dit weekend met lege handen, heel jammer
Informatieve site, duidelijk. Clustering of vindbaarheid van topics kan nog iets verbeterd worden
Fijn dat we een goede lekkere biologische thee hebben gevonden. De blaadjes zijn iets "minder gerold" dan we hadden gehoopt maar dat doet aan de smaak of kwaliteit niets af. Wij zullen beslist nog een andere smaak proberen.
Woenselsestraat 352
5623 EG Eindhoven