Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven een duidelijke positieve indruk van de kwaliteit en van snelle levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de betrouwbaarheid van de service. Af en toe komen voorraadproblemen en vertragingen voor, maar die worden meestal snel opgelost. Over het algemeen blijft de ervaring positief en komen bestellingen terug.
Er was helaas iets niet meer leverbaar. Dit heeft de levering iets vertraagd maar is op een goede manier opgelost.
7 September 2026
Hans
Bergeijk
Ik heb ze in 4 kleuren. Ik mis alleen de witte in de collectie. Ik draag ze al jaren
2 September 2026
Lies
Borne
Goede kwaliteit van ondergoed. Het pakketje kwam heel snel aan maar wat wel raar was, was dat de verpakkingen allemaal open waren in de verzend doos, die ook geopend leek te zijn. Dat vond ik niet zo fijn.
2 September 2026
Goede boxershorts van max owen. Vriendelijk personeel. Zeer goede service
1 August 2026
R
Deurne
Fam van Oosterhout levert al jaren kwaliteit op de markt en nu ook online!
1 August 2026
Willeke
Ravenstein
Zeer goede prijs-kwaliteit!
19 July 2026
Melissa
België
Bestel hier al vaker mijn T-shirtjes, prima prijs / kwaliteit verhouding. Keurig en goed verpakt, zodat het in top condie zonder beschadigingen aan komt. Fijne duidelijke & overzichtelijke site. Top bedrijf!! ;)
18 July 2026
Johannes
Montferland
Ondergoed is van prima kwaliteit Zeer snelle levering
14 July 2026
Christine
Nuenen
Prachtige exemplaren ontvangen op basis van beste deal op internet. Boxers geheel volgens foto's en omschrijving. Keurige communicatie en procesbegeleiding. Sterker nog: het originele pakket boxers (10 stuks) bleek niet meer voorradig. Ter compensatie werd mij direct een luxer pakket (12 stuks) aangeboden, zonder meerprijs. Alternatief was mijn geld terug ontvangen. Uiteraard gekozen voor luxer pakket. Heel blij mee!
12 July 2026
Hele goede service
15 June 2026
Carla
Berg en Terblijt
Heb meerdere keren bij superondergoed gewinkeld. Zowel op de markt in Deurne, als de winkel in Liessel. Vandaar deze omschrijving.
11 June 2026
Jan
Bakel
Toppie
11 June 2026
Sardha
Rotterdam
Ik heb altijd een goede ervaring met superondergoed gehad.
10 June 2026
Brent
Almelo
A.J.J.
Slootdorp
Super geholpen
Nellie
Bergeijk
Op het ondergoed van deze handelaar gewezen. Heeft super mooi en hygiënisch mooi ondergoed met badstof kruis draagt prettig en is goed wasbaar.
Inge
Den Haag
Fijn ondergoed dat prettig zit.
7 June 2026
Petra
Schaijk
Heel fijn ondergoed. Zeker een aanrader. Maar het is niet goedkoop. Maar het zit wel lekker
7 June 2026
Wilma