Alles werd netjes geleverd netjes en goed verpakt. In een woord erg uitstekend.

Top sevice

We werden steeds op de hoogte gehouden ivm de bestelling en de tekorten. Van zodra onze bestelling verzonden was, kregen we ook hiervan weer een melding. Door omstandigheden was de bestelling niet compleet en binnen de paar dagen stond het teveel weer terug op de rekening. Bij de levering zat een zeer vriendelijk woord van uitleg. De producten zijn top en passen perfect!

Snelle levering en ondergoed van hele goede kwaliteit

Mooie website, snelle reactie en goede kwaliteit ...

Super betrouwbaar

Betrouwbaar grote inzet om te helpen en super service

vlot geleverd

Heel goeie kwaliteit, ik ben tevereden

Ik had 4 je geleden ook ondergoed bij jullie gekocht en nu weer dat is goed bevallen. Dank voor de g

De afhandeling is perfect. Dank I wel. Met vriendelijke groet, Corrie Heijkoop.

Bestelling ok, levertijdopgave grote farce.

T-shirts ok, want heb die al vaker gekocht. Opgave van levertijd slaat nergens op. Op uw site stond aangegeven, op voorraad. Tevens vermeld uw site; indien op voorraad vandaag verstuurd. Ik heb mijn bestelling dinsdagmiddag 15:55 geplaatst allees zou voorradig zijn, dus verwacht ik de bestelling volgende dag of uiterlijk de dag erna te ontvangen. Is pas vrijdag bezorgd. Lag niet aan DHL want de zending is pas donderdag om 15:08 aangemeld. In de de bestellingsbevestiging staat dat je een mail met bevestiging ontvangt met daarin een link naar voortgang van de bestelling. Mail wel ontvangen maar geen link. Conclusie; Klant misleidende informatie op de site voel mij daardoor niet serieus genomen. Helaas bent u niet de enige internetshop die zich zo geraagt. Advies: Hou je klanten op z'n minst op de hoogte als je de levertijd niet kan na komen, nog beter hou je site up to date!! vrgr HWV

TOP! uitstekende klant begeleiding.

Goede prijzen, snelle verzending. In het hele proces word je op de hoogte gehouden via email. TOP!

Snel en op tijd !

Snel geleverd. Toppie.

Makkelijk En goed

Makkelijk En goed

Snelle levering, goede service

Ik had een hemd met een gaatje er in. Direct een nieuwe opgestuurd gekregen, zonder gedoe.

Snelle levering en ik ben blij met mijn ondergoed!

Goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteits verhouding.

Hele goede service, ze nemen zelfs contact met je op als de arrikelen niet meer op voorraad zijn.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Nette verzending

Als er een onderdeel ontbreekt van de bestelling dan graag sneller communiceren. Verder is het daarna netjes en snel afgehandeld!

Snelle levering!

Snelle levering, jammer dat ik de mast niet goed had kunnen bekijken zodat ik moest ruilen …

NOOIT EN NOOIT MEER

Wat een waardeloos bedrijf. Vandaag besteld volgende dag verzonden, nou aan me hoela. Op de site was er voorraad, dus ik bestel op 18juli ondergoed. Na een 2tal dagen nog geen trackandtrace code, ik bellen of er een fout was gemaakt. Kreeg het antwoord dat leverancier niet had geleverd en die dag zou leveren. Ik stond op de lijst om gebeld te worden, tuurlijk ik belde de klantenservice in de avond net voor 22.00. (Ze hadden me die dag kunnen bellen of mailen) Zou volgende dag dhlcode krijgen en dag erna leveren. Lekker net voor het weekend mij spullen binnen. Dag erna nog geen dhlcode, dus mail gestuurd. Kreeg dag erna mail terug, dat ik maandag code krijg en dinsdag geleverd. Het laatste klopte en kreeg op Dinsdag 26 jul. 13:24 eindelijk mijn spullen. (8DAGEN LATER) Ik zal NOOIT meer bij dit bedrijf bestellen en het zeker aan niemand aanbevelen. Tip voor de eigenaar, onderneem meer aktie naar je klanten, of zet geen leusen op je site van: vandaag besteld en morgen verstuurd als je dat niet kunt waar maken.

Goede communicatie, netjes geleverd

Altijd fijn contact, goede producten.

Alles prima

Levering, en product beiden prima

goeie service

goed service

Teleurstellend

De voorraad op de website is niet actueel en niet bijgewerkt. Als gevolg daarvan kon men niet de gehele betrelling opsturen. Er werd een briefje bij het pakket in gedaan i.p.v. mij als klant per email of telefonisch te benaderen. Na het uitpakken heb ik zelf een email gestuurd en werd een alternatief voorgesteld. Maar omdat het nu een kleine bestelling zou worden, zouden de verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierover nogmaals een email gestuurd, maar nu wordt niet meer gereageerd.

Hele goede service en kwaliteit

Had onder hemden besteld, Maandag berichtje dat ze niet genoeg voorraad hadden, dinsdag berichtje dat de voorraad aangevuld was en woensdag geleverd. Dus top geregeld

Lekker zacht en warm.

Al een aantal keren gekocht bij superondergoed. Je krijgt vlug je artikelen in huis. De shirts zijn lekker warm en zacht, zit als een tweede huidje.

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel