Jarenlange ervaring, klantvriendelijkheid, goed advies & goede kwaliteit!

Altijd goed advies, voor iedere portemonnee wat wils en hetgeen wij dragen ook altijd van goede kwaliteit! Robert geeft soms een tip; 'probeer deze boxer/slip etc eens' of geeft er gratis een bij om te proberen. Dát is nog eens klantvriendelijkheid! Wij kopen er al jaren, eerst op de markt, maar nu in de webshop. Ons hele gezin, nee zelfs de hele familie, draagt hun ondergoed. Het zegt denk ik genoeg dat, ondanks in onze eigen stad voldoende aanbod, wij tóch iedere keer weer kiezen voor de kwaliteit van Superondergoed.nl

perfect

Goede communicatie en snelle levering.

Zitten heel fijn

Blijven mooi zitten heel fijn

Supergoed

Ik had verkeerd besteld, maar dat is allemaal zeer vriendelijk en adequaat verholpen. Ook het ondergoed is prima!!

Een webshop kan niet op vakantie!

Verder alles prima.

Vlotte afhandeling en goede materialen

Vlotte afhandeling en goede materialen

Prima kwaliteiti

De levering gaat altijd snel! De eene dag bestelt en 1 of 2 dagen daarna is de bestelling in huis! En de artikelen prima! Fijne service!!!!

Ik heb hier nu inmiddels 3x iets besteld. Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect wordt geregeld. Mooie spullen voor een goede prijs!

Snel, overzichtelijk

Gewoon goed

Correct uitgevoerd

Prima. Ook al duurde het wat lang voordat werd geleverd.

Bezorger van DHL belt niet aan en gooit het pakketje door de openstaande raam, dit terwijl de vloer

Bezorger van DHL belt niet aan, terwijl we thuis waren en gooit het pakketje door de openstaande raam. Dit terwijl de vloer net gelakt, en dus nog nat was! Ni moeten we de vloer opnieuw lakken

Goede kwaliteit

Veel te lang wachten

Geen gehoor

De pijpjes bij het ondergoed zijn de oplossing

Heel blij, vooral in de zomer. De pijpjes bij het ondergoed van Avet zijn een oplossing

Een tevreden mens

Snelle levering. Jullie hebben je best gedaan om mij te bereiken , maar ik neem de telefoon niet op van onbekende. Dit had ook via de mail gekund. Maar is prima zo.

Netjes en snel

Het ondergoed is netjes verpakt en snel geleverd, en ook leuke prijs in mijn geval. Er werken behulpzame en aardige mensen bij dit bedrijf.

Goeie pasvorm

De onderbroeken zitten heerlijk, kruipt niet tussen je billen.

Mooie producten, snelle levering!

Veel keus, goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering.

zeer goede kwaliteit en top communicatie

excellent

Makkelijk te bestellen en goede producten

Goede service , snelle levering, prima prijzen.

Ik ben erg tevreden. Er was een model onverwacht niet leverbaar. Ik werd hierover gebeld en kreeg een mail met alternatieven inclusief foto’s zodat ik meteen kon kiezen en mijn order alsnog die dag verzonden werd.

Keurig en snel geleverd, twee bestellingen in één pakket, top!

Prima shirts

De service is heel goed!

Ruime keuze, goede kwaliteit en prijs en snelle levering.

Een goede website waar je snel vindt wat je wilt. Het hele proces van aankoop en levering gaat snel

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel