heerlijke, mooie en zachte hemdjes

Comfortabel om te dragen, lekker warm en zien er leuk uit.

Super goed

super correcte behandeling

Een en ander was niet op voorraad vanwege de weersomstandigheden, ik kreeg een mail met uitleg. Veel sneller dan vooraf verwacht was mijn bestelling toch binnen, heel fijn dus.

Fijn de bestelling is zo in huis

Prima kwaliteit

snel en makkelijk

snel besteld en snel bezorgd!! Zussen hebben ook meteen besteld!

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een kwalitatief goed product.

Fantastische service

Om de levering te slagen ivm belangrijke bestelling heeft de werknemer er persoonlijk voor gezorgd dat de bestelling toch op tijd kwam. Chapeau

Prima service nadat mijn pakje zoek was. Serieus meegedacht. Uiteindelijk bleek het bij de buren te liggen.

Goed op de hoogte geboden van oponthoud door de weersomstandigheden. Het product zou misschien niet voltallig geleverd kunnen worden en er werd mij de mogelijkheid geboden de levering evt. te wijzigen. Dit hoefde niet want de volgende dag toch nog ontvangen zoals in eerste instantie gevraagd. Top!

Super snelle en goede levering, bedankt!

Perfect qua pasvorm, kwaliteit en uitstraling.

Prima, ook in prijs-kwaliteitverhouding!

Goede kwaliteit.

Ziet er precies zo uit als op de foto's op de webwinkel. Voelt heerlijk zacht aan.maat is perfect.

Super goed

Zeer goede kwaliteit en levering volgens afspraak

Goede kwaliteit ondergoed en prima service.

Het door mij bestelde ondergoed werd keurig op tijd afgeleverd en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het ondergoed. Het is ook fijn dat je 'vanuit je luie stoel' op je gemak het juiste ondergoed kunt uitzoeken en bestellen. Kortom: ik ben een tevreden klant.

Fantastisch ondergoed

En supersnelle bezorging.

Zit lekker ruim, maar de dikte viel mij een beetje tegen. Waren naar mijn idee vroeger dikker. Verder een prima artikel.

Leverantie prima verlopen.

Mijn vrouw is blijk met het mooie thermo-ondergoed. Bedankt voor de probleemloze afwikkeling.

Snel en goed geholpen, bedankt voor de service!!!

We hadden gebeld en konden gelijk komen. We werden zeer vriendelijk geholpen.

Super, snelle levering en voldeed aan de verwachting

Zeer tevreden, kom vaker om iets te bestellen

Top service en ultra snelle levering!

en dat in corona tijden, awesome!

Prima site en spullen

Geen ervaring

Goede kwaliteit ondergoed. Netjes verpakt en snelle levering. Kortom een aanrader.

Snelle levering en goede maatvoering

Voor het eerst bedsteld, gelukkig was de kleding lang genoeg voor mijn lange man. Alles snel binnen en lijkt vooralsnog van een goede kwaliteit.

Lekker warm

Met dit koude weer een lange onderbroek van perfecte pasvorm

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel