Ondergoed

Goede kwaliteit snelle levering zeer tevreden

Prima ondergoed goede prijs/kwaliteit verhouding

Zie hierboven

Zeer service gericht ze doen er alles aan om je bestelling goed ui te voeren

Ik kreeg een telefoontje dat een artikel in de bestelde maat niet leverbaar was. Samen werd er direct naar een oplossing gezocht. De vriendelijke man regelde alles direct na goed overleg

Goed en op tijd

Prima en goed

TOP

TOP TOP TOP

Klantvriendelijk

De communicatie is prima. Makkelijk contact. Bij een "probleem" wordt er goed meegedacht tot de klant tevreden is. Hele vriendelijke goede service

Super goed service en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met het ondergoed en service van levering

Fijne kwaliteit, snel geleverd, goed advies.

Makkelijke site om te bestellen en een fijne kwaliteit ondergoed. In vergelijking met andere shops ook goedkoop. Na contact gehad te hebben met Rob een goed advies gekregen en meteen besteld. En inderdaad de dag erna in huis. Super!

Op zich goed.

Alleen jammer dat je zoveel bezorgkosten en omruilkosten moet betalen.

Correcte levering /snel

Goed product. Snelle en correcte levering

wel snelle service, maar verkeerde levering

Wel een snelle service en binnen 24uur had ik het binne. Alleen niet het juiste, er is een herenshirt bezorgd, terwijl ik een damesshirt had besteld.

Vriendelijk aan de telefoon en zeer snel binnen. Spullen zijn ook erg fijn om te dragen. Top !

Prima! Vlot geleverd!

Prima, vlot geleverd!!

prima ondergoed

prima ondergoed keurige toezending

Heel fijn,goeie service!!

Goeie service. Mooie artikelen. Snel geleverd.

Snel ondanks weer

Bestelling met ronde hals, gekregen 7 met ronde hals en 3 met v hals

Goede kwaliteit t-shirts en niet duur

Product voldoet aan mijn eisen, werden netjes geleverd in een mooie box. Lekker zacht en goed aansluitend.

Dat ik persoonlijk werd gebeld nadat ik een klacht had gemeld ,ik bestelde een coltrui zwart maar kreeg een blauwe (mijn man vond de kleur prima dus we hebben het zo gelaten) tot mijn verbazing werd ik gebeld in plaats van computer antwoorden of heen en weer mailen. Er werd aangeboden om hem om te ruilen met verontschuldigingen ZONDER kosten nu was dat niet nodig , maar om als mens te worden behandeld was een verademing. Dus prima service dank daarvoor.

Fijne thermo hemdjes lekker warm

Thermo hemdjes vorige week vrijdag bestelt en had ze zaterdag middag binnen goede en snelle service en ze zitten nog fijn ook

Voldoende

Goed vindbaar via Google. Website duidelijk en levertijd onder bijzondere winterse weersomstandigheden toch nog snel.

Niets op aan te merken

Goede producten en levering op tijd.

Overzichtelijke side.goede prijs kwaliteit verhouding

Goed snelle levering

snelle en goede levering

Zie boven

super snel bezorg

duidelijke site, en goede kwaliteit

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel