Kwalitatief goed

Snelle levering en keurig verpakt

Goede ervaring

Perfect!

De bestelde artikelen zijn snel geleverd, service goed. Alleen de postbode die het pakketje afgeeft heeft erge haast! Heel jammer, hij belt aan, om vervolgens meteen op de raam te bonken, dit stoorde mij.

goede kwaliteit

Voor t eerst boxershorts besteld en het zitten gelijk allemaal perfect, kan niet meer zonder en ga binnenkort meer bestellen

Geheel volgens afspraak

Eerder ervaring opgedaan met Superondergoed.nl en service en afhandeling verloopt prima.

Uitstekend en goed op de hoogte gehouden via email.

Twee hele mooie pyama's gekocht, voor een redelijke prijs. Snelle levering binnen 2 dagen met track and trace zoals het hoort, helemaal goed. Een zeer tevreden klant.

Super goed

Snel geleverd en gewoon super goed lekker warm !!!

Alles perfect

Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. En perfecte levering.

Top !

Snelle levering Goede kwaliteit Goede prijs

Snel en goed.

Het bestelde is snel en correct bezorgd. Niks mis mee!

Snelle reactie, maar nog geen bericht gehad wanneer levering plaats vind

Supergoed

Snelle levering ‘

Goede pasvorm. Snelle levering

Goede pasvorm Snelle levering

Goede kwaliteit

Naadloze tshirts besteld, precies goed en snel geleverd.

Heerlijk zittende boxershorts.

Heb voor het eerst deze shorts gekocht en ze zitten heerlijk. Bij de volgende bestelling zal ik toch kiezen voor de iets kortere pijp. Die ik nu heb blijven niet helemaal op de plaats zitten.

Goede kwaliteit, mooie kleur en pasvorm

Er is voldoende keuze in vorm en kleur. Gelukkig ook uitsluitend katoenen hemden. Mooie lichtblauwe kleur. Weer eens wat anders!

Perfect ondergoed

De snelle levering vind ik niet zo belangrijk. Wel de kwaliteit van het ondergoed. Lekker lange hemden, geen koude billen meer

Hij goed geholpen goede kwaliteit

Geweldige service, zeer snelle levering

Ondanks 2x retour vanwege foutieve maat, snelle levering en geen verrekening van (minimale) meerkosten. Dat is nog eens service! Persoonlijke benadering waardeer ik zeer. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee?

Het is altijd goed geweest en het is nog steeds goed

Goede service En goed ondergoed Snelle levering De volgende bestelling is alweer onderweg.

Super snelle verzending en kwaliteit zoals verwacht.

Helemaal top

Wij zijn zeer tevreden

Goede service en snelle levering

snel volledig en adequaat

snel volledig en adequaat