Toegankelijk, duidelijk en goede service!

Eerlijkheidshalve moet ik aangeven dat ik door de winkelsluiting i.v.m. Corona ging zoeken naar ondergoed op internet. De keuze, en met name wit, was meer dan ik verwacht had. Kort na de bestelling heb ik telefonisch mijn twijfel geuit of ik wel de juiste maat had besteld en of dit nog gewijzigd kon worden en dat kon nog. Maar de verkoper stelde wat vragen over mij gewicht en kostuummaat e.d. en gaf aan dat de maat passend moest zijn. Mocht het later toch blijken niet goed te zijn kon ik het gewoon omruilen. De service voor mij is het je verplaatsen in wat de klant werkelijk wil.

Is heel goed

Goed en snelle levering

prima service

Goede communicatie, ondanks drukte snelle bezorging.

Gewoon perfect!

Alles binnen beloofde tijd geleverd! Dat vind ik top in deze bijzondere tijd.

Heel goed verlopen

Prima levering en product

Duidelijke communicatie, goed product en prima levering

Tevreden

Ben zeer tevreden , alleen is het online wel duurder als op de markt , maar dat begrijp ik wel in deze tijd !!

Geweldig.

Mijn man is tevreden over het geleverde product.

Alles is goed gegaan ook de mails over het verzenden

De producten waren zoals ik me voorgesteld had

Mooi op tijd, helemaal tevreden

Vlotte afwerking.

Prima service en snelle levering.

Snelle en correctie afhandeling bestelling

prima geleverd

Snel en prima geleverd

Prima producten en prijs, uitstekende service!

De kwaliteit en de prijs van de bestelde producten is prima en de service is uitstekend: er werd meegedacht en ik werd heel goed geholpen!

prima !!

Alles ging van een leiendakje. Top

Snel en goed

Bestelling werd zeer snel geleverd en de shirts zijn v@n zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden mee.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam met het kiezen van het product! Alleen jammer dat retourkosten voor eigen rekening is.

Snel besteld snel geleverd goede kwaliteit

Snelle verzending, mooie shirts!

Snelle verzending, mooie shirts. Moet nog uittesten op het werk of het thermoshirt warm is.

Zeer tevreden over service en levering

Product komt overeen met de aankoop.

Teveel e-mails

Door het aantal e-mails wordt de communicatie onoverzichtelijk en geeft verwarring. Ik miste hierdoor een belangrijke e-mail en kreeg daardoor heel laat geleverd.

Onderhemd bevalt uitstekend

Goede lengte en goede kwaliteit.

Snel bezorgd, goede prijs en kwaliteit is super! Echt een aanrader!

snelle levering en prima service

goede ervaring.

Mgr Berkvensstraat 11