uitstekend

Het kan niet beter

Helemaal goed

Goede communicatie en netjes verpakt verzonden.

Super service!

Mooi pakket binnengekregen. T-shirts waren niet wat we verwacht hadden en zijn teruggestuurd.en geld is teruggestort. Hemden zijn perfect. Hartelijk dank.

Ongelooflijk wat een fijne slips!

De slips dragen heerlijk, nu gewassen en ik ga even kijken hoe de slip nu is. Indien onveranderd snel bijbestellen !! Marjo

Snelle levering, prima product

Snelle levering. Prima producten. 4 shirts besteld waarvan 1 in de verkeerde maat werd geleverd. Over gemaild en direct geld teruggestort gekregen met persoonlijke mail: prima afwikkeling.

Bestelling geplaatst en bijna binnen 24h geleverd. Geweldig toch. En keurig verpakt . Complimenten voor jullie.

Goede kwaliteit lekker lange hemden

Goede ervaring, jammer dat pakket later kwam omdat dhl zijn werk niet deed. Hemden fijne kwaliteit en lekker lang erg blij mee.

Ruime keuze en prima service.

Door de ruime keuze aan ondergoed, kun je altijd vinden wat je nodig hebt. Als er toevallig iets mis gaat met een bestelling wordt het gelijk opgelost. Helemaal Top zou ik zeggen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling. De voorraad was op maar er werd hard aan gewerkt. Dit bleek want met maar 1 dag "vertraging" is de bestelling geleverd. Prima kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi ondergoed van goede kwaliteit

prima, geen op en of aanmerkingen

keurig verpakt en verzonden

goede artikelen bij niet goed geld terug snelle terugstorting.klasse!

Ik zocht thermo ondergoed voor mijn dementerende moeder van 94.Prima assortiment, dus ik dacht goed gehandeld te hebben.Helaas wilde ze het niet aantrekken en wil ze alleen haar oude (jaren oude ) lange onderbroeken aan. Feit is dat ze in de beginfase van het dementeren zit ,dus het is haar niet aan te rekenen. Heel fijn dat het geld snel werd teruggestort. Zeer beleefde mail erbij. Klasse en ik beveel uw winkel zeker aan!

mijn bestelling werd 1 dag vertraagd, maar was verder heel goed verzorgd

Mijn bestelling was 1 dag vertraagd, maar was verder goed verzorgd.

Fijn ondergoed vind mijn dochter en supersnel geleverd!

Primap

Prima verzorgd

Snel geleverd. Beeren Lange Jan voldoet geheel aan de verwachting. Lekker warm voor alle buitenklussen

Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit Snel geleverd

Goed product en snelle levering

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij SOG iets bestelde. Alles liep perfect.

Shirtjes naadloos bestelt voor dragen onder brace. De maat was gokken. Gelukkig goed gegokt. Fijne stof. Rekt goed. Bestel er zeker nog meer.

Mooie, kwalitatief heel goede hemden. Snelle levering en prima service.

Werd netjes van alles op de hoogte gehouden

Goede snelle service

Naar dit ondergoed ben ik jaren op zoek geweest

Precies wat ik zocht.

Mgr Berkvensstraat 11