super

alles even keurig, het product, bezorging, verpakking etc.

Alles keurig verpakt en afgeleverd en keurig op tijd

Snelle levering (ondanks feestdagen) en top dat ze met een goed alternatief produkt kwamen, voor iets wat uitverkocht was. En er een nette omschrijving bij zat over dit produkt. Goed opgelost!

Nette afhandeling. Snel verzonden en keurig verpakt. Ondergoed mooie prijs en goede kwaliteit.

Mooi , maar te klein heb inmiddels 1 maat groter besteld

te klein heb inmiddels 1 maat groter besteld

Goed product, snel ontvangen.

Erg goede producten, makkelijk kunnen vinden op de website. Bestellen was makkelijk en binnen 2 dagen al ontvangen. Ik ben helemaal tevreden!

Heel goed, snelle levering

Twijfelde tussen 2 maten en toen werden de maten vd shirts gemeten zodat ik de juiste keuze kon maken. En ze zitten perfect!

Heel goed.

Shirts passen prima.

Betrouwbaar

Keurig bedrijf, levert op tijd en zijn klantvriendelijk

Snelle service/lëvering, prettig contact

Keurige levering en netjes verpakt. Kwaliteit is prima!

Drukke kersttijd toch in 1 dag geleverd.

Hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet maar de bestelling werd in 1 dag geleverd met dhl. En dat in deze drukke kersttijd/coronatijd. Echt een aanrader. En de hemden waren weer perfect!

Snelle levering in kerstdrukte

Snel geleverd en past precies man is er blij mee.

Erg tevreden

Eerst via mail maat informatie gevraagd. Snel antwoord gekregen. Mijn bestelling geplaatst, snelle levering. Product helemaal naar wens.

Porto

Had 2art. besteld en betaald, kreeg later bericht dat 1 Art. niet geleverd kon worden . Kreeg geen vergoeding voor de helft van de portokosten.

Super goed!

;-)

Geweldige service

Mooi ondergoed en door omstandigheden netjes thuis bezorgd.

Het geleverde artikel was nog mooier dan verwacht. Prachtige kleur en zeer goede kwaliteit. Keurig verpakt en snel geleverd.

Mooi en degelijk prima kwaliteit

Zéér tevreden!!!!!!

Ook het retourpakket werd zeer snel en zorgvuldig afgehandeld en terugbetaald!!

Goede en snelle levering

Mooi ondergoed

Ik had alleen een mail teruggestuurd dat ik maat xxl graag wilde hebben terwijl ik eerst maat xl besteld had,dit was geen probleem alleen de kleur was dan anders. Ik heb daarna een mail gestuurd dat dit geen probleem was maar heb toch de maat xl gekregen, wat eigenlijk net iets te strak zit .

Prettig behandeld

Mooie kleding en vlotte aflevering!

Wij zijn zeer, zeer tevreden over Superondergoed.nl

Ik was al heel op zoek naar ondergoed voor mijn man. Het model met de juiste kleur was echt nergens meer te vinden. Na lang zoeken online vond ik jullie website. We hebben geprobeerd en gewonnen ! De kwaliteit van dit ondergoed kennen we al lang en is zeer goed. De levering ging sneller dan aangegeven en zeer correct. Niets dan lof dus. Wij hopen later nog bij jullie te kunnen bestellen.

Nadat mijn bestelling niet helemaal goed was gegaan werd ik persoonlijk gebeld, en is alles netjes opgelost, bedankt

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel