Goed geholpen tijdens ruilprocdure (aan de telefoon) en snelle levering

Heel positief

goede kwaliteit ondergoed.

Een goede Service en snelle levering.

Al jaren het beste en fijnste ondergoed.

Prima service en prima kwaliteit

Onderbroeken waren besteld voor mijn 88 jarige vader. De kleur en pasmaat waren perfect voor hem. Hij was heel tevreden en ik ook.

Snelle levering. Mooie spullen. Perfecte pasvorm.

De Avet boxer geef ik een 8 omdat deze iets minder fijn aanvoelt in de lies dan Beeren elegance short. Deze laatste scoort bij mij een 10. De Avet is iets dunner dan de elegance van Beeren. Dus mooi af te wisselen bij warme of koude dagen.

Helemaal super

Had een verkeerde bestelling gedaan. Kreeg Robert aan de telefoon die op dat moment op vakantie was. Beloofde mij de bestelling maandag bij terugkomst in orde te maken. Twee dagen later had ik mijn bestelling, aangepast binnen. Bijzonder was dat het niet nodig was om een aanvullende betaling te doen!!! Superondergoed.nl zal ik zeer zeker aanbevelen! Dank voor de goede service!

Goede service snelle levering

Fijne ervaring

Snelle opvolging, vraag beantwoording en product verzending

Snel reageren, ik had nog een aantal vragen over maten en kleuren. Duidelijke en concrete antwoorden en voor mij om die redenen een top bedrijf. Product binnen een dag in huis. Volgende bestelling zal ik ook bij dit kleine familiebedrijf plaatsen!

Super snel en super goed.

De bestelling was razend snel bezorgd. De artikelen van prima kwaliteit

Had foutje in leveringsadres, met simpel mailtje naar klantendienst gecorrigeerd (vlotte communicatie!). Bestelling snel en correct ontvangen.

degelijk ondergoed ,ziet er goed uit

corecte levering van de bestelling. prima ondergoed , voorheen ook al door mij gekocht.

Ik ben heel erg tevreden van het product

Ik vind dat ze best klantgericht en professioneel werken

Mooie kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit. Zeker ga ik nog vaker wat bestellen .

Prima prima 1e keer tevreden

1e keer. Tevreden

Super service

Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs verhouding

Prima kwaliteit, snelle bezorging

Mijn dochter (9jaar) vindt dit ondergoed (Perini naadloze meisjes boxer) zeer comfortabel; het voelt heel zacht aan en de pijpjes zijn lang genoeg zodat ze goed op hun plek blijven en ziet er netjes uit wanneer ze op de kop staat of hangt. Prima prijs-kwaliteit verhouding!

Goedgedaan

Ik ben echt tevreden over mijn bestelling.

Prima levering

Erg tevreden over de kwaliteit van de bestelde onderkleding. Netjes op tijd geleverd.

Snelle levering top kwaliteit

Snelle levering top kwaliteit onderbroeken. Ik zocht 3xl en extra lang en heb ik nu gevonden.

Goeie service en goeie afhandeling van retour

Mijn zoon wil altijd speciale onderbroeken en deze kon ik vinden op superondergoed. Helaas waren niet alle broekjes de goede maat, maar na retour sturen van de broekjes, kreeg ik netjes een bevestiging en tevens ook weer een mail dat het pakketje verzonden werd. Door een verschil in maar en daardoor prijs hebben superondergoed dit kleine verschil niet in rekening gebracht en dat vind ik wel heel netjes en goeie service!! Dank hiervoor en m’n zoon is blij met zijn onderbroeken!!

snelle levering, goede produkten

zeer zeker de moeite waart om hier bestelt te hebben, goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Goede service en kwaliteit!

We ontvingen netjes een mail dat de levering iets langer op zich zou laten wachten. Een paar dagen later kwam alles keurig binnen. De kwaliteit van het ondergoed is erg goed!

Super service

Bestelling retour, meteen opgelost en verzonden !!

goede service

Het pakje kwam iets laat aan en dan maak je de doos open zit er een handgeschreven briefje in met excuses, dat maak je niet vaak meer mee, TOP!!

Was wel lastig op de site om de juiste kleuren te kizen

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel