Niet goed

Golfrokje gekocht. Na 1 week nog niet binnen. Diverse mails verstuurd helaas geen reactie. 6 minuten in de wacht gehangen. Werd niet opgenomen.

Bestelde producten zijn snel opgestuurd en bezorgd

Snelle levering, vlotte terugbetaling

Ik kreeg mijn pakket snel geleverd. Helaas was de maat te krap bij de teen Retour gezonden, maar moest zelf de verzendkosten betalen. Dat vond ik eigenlijk niet meer van deze tijd. Wel snelle terugbetaling. Dus al met al tevreden.

goede prijs

snelle bezorging

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen.

Slecht

Wacht al dagen op mijn pakket

Duidelijke website en snelle levering

Mooie jas, zit echt lekker

Hij heeft even op zich mogen wachten, de jas zou afgelopen dinsdag geleverd worden en het is nu vrijdag. Afijn, hij is binnen en zit top

Snel en duidelijke info

Ik ben helemaal blij met Intersport de Leeuw. Ze hadden mijn favoriete wandelschoenen nog en hebben ze snel opgestuurd en ik werd ook nog goed op de hoogte gehouden. Top!

Snel, vriendelijk

Pakket werd snel bezorg. Met e-mail goed op de hoogte gehouden

Snelle & correcte service

Snelle behandeling & correcte service en levering

Snel en goed geleverd

De volgende dag in huis. Goede prijs

Helemaal top

Heel blij met de skates en snel geleverd

Mooi rokje

Kwaliteit, pasvorm en kleur kwamen helemaal overeen aan mijn verwachting.

Bijna helemaal goed.

Mooi badmintonracket gekocht, voor een hele mooie prijs. Racket werd snel geleverd. Het enige wat zeker een punt van verbetering is, was hoe het racket was ingepakt. Geen beschermverpakking,alleen maar een omwikkelde plastic zakje. Geeft geen bescherming tijdens transport en geeft een zeer goedkope uitstraling van je toch dure aankoop. Gelukkig was het racket toch heel. Als de transportverpakking degelijker was geweest,was het 5 sterren geweest.

Vlotte levering door Intersport

Schoenen zijn mooi en zitten qua pasvorm top. Kleuren precies zoals op de website op de foto. In het weekend besteld, door Intersport vlot uitgeleverd op maandag, maar door Post.NL flink vertraagd en donderdag pas geleverd.

Mooie aanbieding

Leuke voetbalschoenen voor een mooie prijs !

Supersnelle levering en beste prijs

Lowa wandelschoenen gekocht, type Innox pro ws. Mijn vorige waren versleten dus nu een nieuw paar. Ik wist dan ook welke maat ik moest hebben ( maat groter dan normaal). Volgende dag al in huis. Dit was ook de beste prijs die ik op internet tegen kwam, kortom ik ben helemaal blij!

Wat beloofd is ook gedaan

Netjes verpakt is het bestelde, het juiste, aangekomen.

Topassortiment aan een topprijs

Schoenen van zeer goede kwaliteit, exact wat ik wilde, aan een veel lagere prijs dan elders. Zeer vlotte levering

Tevreden met de service

Mijn bestelling werd netjes geleverd en ik ben heel blij met het jack.

Goede snelle levering

Ales gut

Ales gut

Heel goed!!

Besteld meteen op de hoogte gehouden en goed ontvangen