Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen zijn overwegend positief, met nadruk op snelle levering en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Een paar opmerkingen gaan over af en toe leveringsproblemen of kleurafwijkingen, maar de meeste kwesties worden snel opgelost. Al met al wordt de winkelervaring als positief beoordeeld.
Alles staat duidelijk op de site beschreven en de levering is super snel
1 July 2026
Monique
Denhaag
Goede en snelle levering
10 June 2026
Marian
Venlo
Snel een keuze gemaakt , Betaald en hopen op snelle bezorging. Gelukkig kwamen ze op tijd binnen voor de wedstrijd. Superblij Al dacht ik dat het zwart met rood zou zijn is het met oranje
7 June 2026
prima service
11 May 2026
Margriet
nijmegen
Binnen een dag is mijn product geleverd, top service!
10 May 2026
Daniel
Enschede
Snelle levering en ik heb 1 artikel geretourneerd vanwege de maat, de terugbetaling was ook snel.
8 April 2026
Jeannie
Roosendaal
5 jaar geleden heb ik Lowa schoenen gekocht bij Intersport Hengelo waar Benjamin me erg goed geholpen heeft. Ik ben nu aan mijn derde paar van deze Lowa en weet dus welke schoen exact moet hebben. Omdat Interport vertrokken is uit Hengelo heb ik online naar deze schoenen gezocht en zag dat bij Intersport Heerenveen in de aanbieding waren in mijn maat. Meteen besteld en de afhandeling en verzending ging prima. Ik heb de zaak niet bezocht en geen medewerker gesproken maar wel blij met mijn schoenen
8 April 2026
Marco
Enschede
Super goede deal
6 April 2026
M
loon op zand
Prima ervaring met INTERSPORT de Leeuw. Product gevonden waar ik naar zocht. Snel geleverd.
22 March 2026
Brigitte
Roosendaal
Alles snel geregeld
19 March 2026
Marska
Essen
Ruim assortiment, bestelling razendsnel ontvangen
17 March 2026
Alles duidelijk.
5 February 2026
Hetty
Rijnsburg
Prima website. Vond gelijk wat ik zocht. snel besteld, snel geleverd. niets op aan te merken. Vijf sterren dus.
10 January 2026
Roos
Moordrecht
Hoewel ik de hele dag thuis was op de afgesproken dag, werd het artikel niet bezorgd. Ik kreeg bericht dat het naar een postNL punt zou worden gebracht en dat ik daar nog bericht over zou krijgen. Dat bericht kwam pas de volgende dag en het ophaalpunt was buiten de stad. Ik kreeg wel alvast het bericht om hier een review te geven... Het product bleek verder prima in order
7 January 2026
Mathijs
Haarlem
Keurig verpakt en snel verzonden
6 January 2026
Snel en correcte aflevering
4 January 2026
H.w.
Oldeberkoop
Een skibroek besteld, deze had ik al binnen 2 dagen in huis. Mooie broek!
1 January 2026
Luus
Friesland
Duidelijk en wordt op de hoogte gehouden Prima prijs
9 December 2025
Peter
S Gravendeel
Snelle nette levering en een mooi product
9 December 2025
Esther
Bergschenhoek
Snelle verzending en leuke aanbiedingen! Ik zou zeker opnieuw bestellen.
6 December 2025
Kaylee
Heesch
Heel tevreden
5 December 2025
Henriëtte
Zuidoostbeemster
Heel blij met de schoenen die ik hier aangeschaft heb
4 December 2025
Marlies