Kwaliteits voetbal

Mijn voetballende kleinzoon was superblij met het kado testte gelijk de stuit kwaliteit. Ze gaan langer mee dan goedkopere ballen

Perfecte service

bestelling mooi oprijd zoals aangegeven. Was een verkeerde kleur opgestuurd. Geen probleem; kon terug sturen of naar winkel brengen. In winkel werd alles keurig. Afgehandeld. Tevens gingen de medewerkers nog kijken of de juiste kleur er nog was. Goed geregeld.

Heerlijk vest

Helaas in de winkel niet op voorraad dus online besteld. Vreemd dat hij dan wel door de desbetreffende winkel verzonden kan worden. Na een lange reis (mede door postNL die graag mijn pakket heel Nederland heeft laten zien denk ik) had ik na een week mijn pakket in handen.

Prima service, snelle levering! Top!

Goede prijs en snelle levering

Goede service en volgende dag geleverd

Top schoenen

Top wandelschoenen ontvangen. 4 sterren omdat de schoenen van mijn partner wel strak nieuw zijn maar mijn schoenen duidelijk gebruikt cq gepast zijn. Dat is zichtbaar en de binnenzool vd rechter helemaal verschoven. Aangezien ik vlg week op vakantie vertrek los ik het wel op maar is toch jammer. Ookal waren ze afgeprijst verwacht je niewe schoenen.

Mooi site en snelle levering!

Slechte sevice, waardeloos retour

Wilde mijn artikel terug sturen ivm verkeerde maat. Volgens de regels gedaan. 2 dagen later kreeg ik het artikel terug. Gebeld met Roden, waardeloos om contact te krijgen, zeiden dat het een fout was van de PTT, moest maar met hen bellen, PTT had geen oplossing, weer gebeld met Roden. Na veel heen en weer gezeur uiteindelijk een nieuwe verzendcode gekregen. Al met al ruim 2 uur aan de telefoon gezeten om tot een oplossing te komen. Voor mij niet meer

Uitstekende prijs en levering

Super goedkoop en binnen een dag binnen

Duidelijke site

Snel en eenvoudig bestellen en goede prijzen

snel en goed

sneller verzending en levering. product was top niet teveel mails gewoon goed.

Top, alles bestens

Schnelle Lieferung nach Deutschland

Prima prijs en hele snelle levering. Top

Perfecte service

Voor goede prijs (koopje vergeleken met andere winkels) hardloop schoenen gekocht. Snel bezorgd alleen de verkeerde maat. Na mailcontact een retour sticker gehad en 2 dagen later had ik de juiste paar. (Nog voor ik de andere retour had gedaan).

Super mooie Nike schoenen

Snel besteld op de site, en de scoenen zijn binnen 24 uur thuis. Ben er dol op!

Vest snel geleverd

Icepack vest besteld en snel geleverd

Prima ervaring

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

Helemaal goed

Prima website en snelle levering

Duidelijk en snel

snelle levering.

Goede prijs en snel bezorgd.

Op zich prima, wel een klein verbeterpuntje tav het bestelproces. Na het bestellen kun je een account maken maar de bestelling die je dan net gedaan hebt wordt om een of andere reden niet aan je account gekoppeld. Bestelling werd binnen 2 werkdagen verzonden naar een afhaalpunt. Tijdens het bestellen was niet duidelijk dat de bestelling niet op je huisadres maar op het afhaalpunt werd bezorgd. Verder was de aanbieding op de schoenen (in de uitverkoop) die ik kocht erg scherp

Beste koop van alle intersports

Bestelling meteen Verzonden netjes verpakt en artikelen hadden de beste koop tegenover andere intersport winkels te zien online.

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen