Snelle.levering maar vervolgens zit er een alarm op

Bij binnenkomst jas blijkt het alarm er nog aan te zitten. Telefonisch contact gehad en we konden de jas terug sturen om het alarm eraf te laten halen. Beetje jammer, bent er toch weer druk mee. Geluk dat wij het op tijd gezien hadden anders hadden wij waarschijnlijk aankomende winter een probleem gehad.

Prima site en optijd geleverd

goed en snel geholpen

zeer snel geholpen, levering binnen een dag, waar ik wel op gehoopt maar niet op gerekend had. Prettige ervaring van een bedrijf dat zijn woord dus houdt

Niks ontvangen

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, wel bericht gehad van PostNL dat deze bezorgd zou zijn op het juiste adres, was op het moment ook thuis, maar er is helemaal niks geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Onduidelijk en niet op tijd.

Na de bestelling op de site krijg je geen orderbevestiging en/of factuur gestuurd per e-mail. Er komt alleen een betalingsbevestiging binnen, maar het is niet duidelijk dat deze van Intersport is. En verder wordt het artikel niet op de dag van bestelling verstuurd, hoewel dit wel aangegeven wordt op de site.

prina

alles geleverd volgens belofte

goede service in alle opzichten

Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering en produkten waren goed verpakt, kortom: top!

Had levering eerder verwacht

De levering was prima. Tijdens het bestellen werd er echter aangegeven dat de bestelling maandag geleverd zou worden, maar is uiteindelijk een dag later geworden. Maakt op zich niet zoveel uit, maar mijn zoon had de schoenen eerder nodig..

Prima afgehandeld

Besteld, volgende dag geleverd

Heel snelle levering

Mijn bestelling zijn de volgende dag geleverd. De prijs was ook goedkoper dan elders.

Tevreden klant !

Ruime keuze op website, bijzonder snelle levering

Mooie schoenen en snel bezorgd

Mijn bestelling kwam snel , mooie schoenen!

Goede en snelle levering van het juiste product

Goede en snelle levering van het juiste product

Helemaal top

Makkelijk besteld via de site, snelle levering en netjes verpakt, met bonnetje erbij. Goed geregeld! Kleding past precies en ziet er goed uit.

Snel en meteen goed

Zwemshort besteld. Zelfs dag eerder ontvangen.

Supersnelle levering

Prima ervaring met de winkel. Snelle levering en alles prima in orde.

Simpel bestellen snel ontvangen

Gewoon goed

Service parfait

Service parfait, livraison rapide

Snel geleverd.

Mooie wandelschoenen voor een prima prijs.

chaos

Het internetwinkel gedeelte van deze toko maakt een onvolwassen indruk. Verzendmelding van pakketje gekregen, maar het pakketje is uiteindelijk vreemd genoeg naar een ander verkeerd adres gestuurd. Na een week nog geen pakketje te hebben ontvangen is na mijn inmenging alsnog een vervangend exemplaar van mijn bestelling verstuurd. Kreeg eerst een bericht van postnl dat mijn pakketje klaar lag in Heerenveen! Maar op miraculeuze manier is het toch nog gelukt om het pakketje te ontvangen. Eindcontrole is niet in orde. Na het lezen van de andere reviews adviseer ik deze toko met zijn internetactiviteiten te staken. Superlatief shop, alles overtreffend.

GEWELDIG, Super, beter kan het niet

Snelle levering, Super prijzen, beter kan het niet. Ik keer tevreden terug

Goede service, snelle levering

Alles ok

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk

Na mijn bestelling heb ik keurig het artikel ontvangen echter moest ik het artikel retourneren waarbij ikzelf voor de retourkosten moest betalen. Dit had ik niet verwacht van zo’n groot winkelketen en al helemaal niet in deze tijd waarbij online bestellen zo’n groot aandeel heeft en elke online winkel deze service kan bieden. Wel kon ik het afgeven in de winkel en omdat ik niet had gelezen dat dit bij 3 filialen in het zuiden van het land kom stond ik bij het filiaal in Hemgelo. Deze winkel heeft mij fantastisch geholpen, omdat er ook geen retouretiket in zar hebben zij het op hun kosten geretourneerd. Fantastisch!!!

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen