ik heb mijn schoenen binnen 1 dag gekregen en zonder verzendkosten. Super!

Mooie rugtas voor een goede prijs

Rugtas Nijmegen van Deuter is mooi, groot genoeg, lichtgewicht en praktisch. Goede snelle verzending.

Fantastisch te woord gestaan aan de telefoon en mijn vraag beantwoord

Keine Rückerstattung erhalten

Habe meine Jacke zurück gesandt auf meine Kosten. Leider keine Rückerstattung erhalten, warte schon seit 3 Wochen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vraag naar beoordeling voor ontvangst pakket

Ik word al gevraagd om een beoordeling door te geven voor ik mijn pakket ontvangen heb. Vertraging bij verzending: donderdag besteld, dinsdag nog steeds niet ontvangen.

Goede prijzen, prima service

Goed product - goede prijs - snel geleverd

Goed product - goede prijs - snel geleverd. Wat wil je nog meer!

Snelle bezorging en snelle teruggave bij retour- Top !

Prima !!!

Prima ervaring

Product was wegens korting 15 Euro goedkoper dan bij de concurrentie. Bestellen was eenvoudig. Levering was op tijd en in goede orde gearriveerd.

Snel mijn bestelling in huis!

Ik ben via de mail prima op de hoogt gehouden en had snel mijn bestelling in huis. Volgende keer bestel ik hier weer!

Niet geweldig

Bestelling liet lang op zich wachten. Via diverse emailadressen is het bedrijf niet te bereiken. Uiteindelijk na telefonisch contact (dat was goed) is het in orde gekomen.

Goede service en snelle verwerking

Toppie

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Goede, duidelijk service

Paar schoenen besteld volgende dag in huis

Je n'ai toujours pas reçu mon colis

Bonjour, Je n'ai malheureusement toujours pas reçu mon colis, j ai regardé sur le site post nl, ils ne l'ont toujours pas au tri, j ai téléphoné à post nl et pareil ils ne l'ont pas reçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slechte bezorging

Tot op heden schoenen niet ontvangen zou geen post nl meer kiezen

Puctueel, voor een uitstekende prijs!

Wandelschoenen besteld voor een uitstekende prijs, en zeer snel geleverd!

Snelle levering, product zoals het moet zijn

Top service!

Super snelle levering na internetbestelling.

Ik las slechte reviews over de snelheid van de levering, namelijk dat mensen soms weken moesten wachten. Ik mijn geval was het er binnen 2-3 dagen dus ik was enorm blij. Ook zeiden reviews op Trustpilot dat ze het verkeerde kregen en dat de klantenservice enorm slecht was. Toch heb ik besteld, wel met afterpay zodat ik sowieso veilig was qua geld. Gelukkig heb ik totaal geen slechte ervaringen op gedaan met dit bedrijf, ik ga hier vaker bestellen!

Snelle bezorging, goed product

Snelle bezorging volgens afspraak, mooi product

Fijn E website. Snelle levering.

Snelle levering tegen prima prijs

Mooi Icepeak vest tegen schappelijke prijs. Snelle levering.

Geleverd item perfect volgens verwachting en zeer snelle levering

Zoals boven vermeld

Dracht 5658