Goede en snelle levering

Waardeloos

Moet 7,25 retourkosten betalen, ik heb niets maar ben t geld wel kwijt! Waardeloos! Bestel nooit meer iets!

Voortreffelijk

Goede skibroek en fantastische service!

Goede prijzen, keurige levering

De levering van enkele producten was iets vertraagd, waardoor de Leeuw heeft gekozen voor een deellevering. Op de pakbon was netjes aangegeven wat al verzonden was en welke producten nog moeten komen. Dat is een goede service waardoor ik gemotiveerd was om deze review te schrijven!

Alles keurig netjes en snel ontvangen.

Op zoek naar nette prijzen kwam ik op deze site. Ik ben zeer tevreden. Ik zal hier vaker kopen wanneer ik iets nodig heb.

Snelle levering, maar moet zelf betalen voor retourzending

Had 3 shirts besteld, waarvan ik 1 heb teruggestuurd. Ik zal echter nooit meer hier kopen, omdat ik retourzending zelf moet betalen. Dit begrijp ik overigens wel als ik niets koop en alles terugstuur Echter ik heb 3 stuks besteld, waarvan 1 retour gestuurd. Dus dan voelt t niet goed als ik zelf die retourkosten moet betalen. Dus koop ik volgende keer toch ergens anders.

Zeer tevreden. Product was exact zoals de afbeelding aangaf en 2 dagen later al in huis. Top!

product gekocht via de webshop

Prima snelle service

Na een mooie aankoop was er een knoopje los van de skijas. Binnen een dag keurig geregeld met het vergoeden van de maak kosten van het knoopje!!

Duidelijke communicatie en snel bezorgd

De bestelde ski-sokken bleken niet voorradig. Kreeg meteen een belletje en een andere kleur aangeboden. Top.

Productweeregave, prijs en levering waren top.

Het artikel dat ik zocht was scherper geprijsd dan bij de meeste andere webshops, incl. de bekenden. De presentatie van het artikel was prima, evenals het bestel- en bezorgproces én de communicatie!

Zeer vriendelijk behulpzaam en super snelle levering

Zeer vriendelijk behulpzaam en super snelle levering

Prima tennisschoenen voor een mooie prijs

Makkelijk te bestellen, site is overzichtelijk. Goede prijs kwaliteit niveau.

Zelden zo'n prettig contact gehad met een sportshop!

Eindelijk een sportshop die klantvriendelijkheid op het 1e plan heeft staan. De communicatie over mijn bestelling verliep vlekkeloos. Helaas was het door mij bestelde artikel niet mijn maat, echter werd het keurig netjes opgelost. De dag dat mijn bestelling retour kwam, is ook de terugbetaling gedaan.

Snelle levering al na 1 dag. Erg klant vriendelijk. Een aanrader!!!

Zeer tevreden verdwenen bestelling binnen bezorgtijd opgelost!

Mijn bestelling was “kwijt” in het systeem. Betaald via een partner (niet via intersport zelf) bestelling digitaal zoek geraakt. Intersport gebeld, zij zijn direct met de partner gaan contacten en nog dezelfde dag was het opgelost EN verzonden. Bindingen waren dus nog precies op tijd binnen voor ons vertrek naar Oostenrijk. Top werk! Top prijs. Heel vriendelijk personeel en zeer adequaat geacteerd.

product geheel volgens beloofde verwachting

snel geleverd, voldoet volledig aan verwachting. ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima Zandstra schaats

Netjes geleverd, 1 maat groter besteld, zitten prima.

Product klopte niet met de beschrijving

Retour verzonden en geld snel terug ontvangen.

Snelle levering van en mooi product.

Snelle levering van en mooi product. Erg blij met mijn aankoop.

Vlot

Vlotte afname, resultaten 24h later beschikbaar.

Betrouwbaar en snelle levering

Mijn ervaring zijn top. De bestelling is snel geleverd en van de verwachte kwaliteit.

Goede service, snelle levering

Goed bedrijf, geen op of aanmerkingen

Snel besteld en geleverd voor nette prijs!

Goeie service

Icepeak is topgear voor de prijs

De siftshells zijn superfijn en gaan zelfs bij mijn kinderen jarenlang mee. Levering door Intersport super snel.

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen