Snelle levering, goed product

Snel geleverd, kort voor Kerst.

Super goed

Aanrader

Snel en keurig verpakt. Zeker een aanrader.

Ook eind December prompte levering binnen aangegeven termijn, goede verpakking, alle (eventueel) benodigde papieren erbij.

Fantastisch zo snel!

zeer goede service en heel klantvriendelijk

zoals gezegd zeer goed in alles een voorbeeld bedrijf voor andere mkbérs

Makkelijke site, snelle levering en goede betaalmethodes

Snel

Alles prima

Snel besteld, snel geleverd, kortom een prima Intersport

Hoge retour kosten

Helaas waren de schaatsen die ik al een maat te groot had gekocht op aanraden van de winkel, alsnog te klein. Dan moet het pakket retour en betaal je de volle mep. Voor mij de reden om de volgende maat niet bij deze winkel te kopen. Want stel dat ze weer te klein zijn of niet lekker zitten.

Sterke prijs en snelle levering

Duidelijke website en communicatie, snelle levering via PostNL. Goede prijs

Vriendelijke mensen..Snel omgeruild en weer geregeld..

Duidelijke site, makkelijke betaling en snelle levering

Heb op zondagavond een paar schaatsen besteld en kreeg keurig op tijd, dinsdag einde ochtend mijn bestelling binnen. Kon de schaatsen nergens goedkoper krijgen. Duidelijke site en makkelijke betaling. Tot de volgende keer!!!!!

Tweedehands spullen als nieuw

Een waxijzer waar de wax al op zit en waxfleece in een geopende verpakking

Goed product en zeer snelle service

Eerste ervaring maar zeer compleet geleverd en volgende dag al in huis.

Goed advies

Gebeld voor een skihelm wat het verschil in type is de hebben mij een goede uitleg gegeven. Na bestellen van de helm is de bestelling ook spoedig geleverd

Snelle nette levering

Kleding was top. Helaas was de maat schoenen te groot. Waarschijnlijk verkeerd besteld. Als ze nu ook een snelle terugbetaal proces hebben dan ben ik zeer content.

Top levering en produkt

Goede snelle service en producten

Nette prijs en snel geleverd

Mooie prijs en snel geleverd. Jas was ook goed verpakt en communicatie goed!

Snelle en correcte levering, goed verpakt de dag na bestelling geleverd

Vriendelijke klantenservice!

Erg snel en vriendelijk behandeld door de klantenservice. Wordt zeer gewaardeerd!

netjes

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Mooie aanbieding via de site, volgende dag al geleverd. Prima!

Slechte service

Had een jas gekocht en een dag later was dezelfde jas afgeprijsd Heb een mail gestuurd maar helaas konden ze niets voor mij betekenen. Jammer! Bij andere winkels online weet ik dat dat wel gedaan word.

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen