betalen voor retourzending in corona tijd

ik vind het jammer dat je in deze corona tijd moet betalen voor het retour zenden van artikelen. ik bestel meer producten zodat ik thuis kan passen en dan moet ik bijbetalen voor het retoursturen.

Alles netjes geregeld,verzonden en geleverd .

Voor de eerste x besteld op deze site. En er kunnen er zo nog meer volgen.

Levering ging super snel en naar verwachting!

Na bestelling, snel geleverd gekregen en voor een mooie prijs. Goede ervaring!

Het is een snelle levering, maar ik zou het wel handig vinden als het net als Zalando geregeld zou zijn (dus een retoursticker en formulier erbij waarom ik het terug stuur) nu moest ik bij PostNL 7,25 euro betalen om retour te sturen en gebeld en gemaild of het zo wel kon. Scheelt een hoop tijd voor ons allebei. Ik weet nog niet of ik de 7,25 euro terugkrijg, ik wacht op een antwoord. Alsnog bedankt voor de goede service verder!

Prima schoenen, snel geleverd

Schoenen zitten fijn en maat valt normaal. Snel geleverd, dus prima service.

goed geregeld

Vlotte levering. geen problemen

super

heel fijn geholpen, snelle service!

trop chere

livraison cher, retour cher rien n'est avantageux au bout du compte

Mooie webshop!

Zeker aan te bevelen.

Prima.

Prima, de dag erna ook in huis zoals aangegeven op de site.

*** het alarm zit dt nog aan

Super schoenen haal ze uit doos zit het alarm dr nog op nou bedankt hè nu de lip van de schoenen moeten knippen om dr toch goede schoenen aan te geven

Supergoede service

Maandag sportschoenen uitgezocht en besteld woensdag al in huis.

Overal gezocht maar bij Intersport de laagste prijs, zeer snelle levering, top.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service !

Levertijd zo traag.

Levertijd is niet zo als beloofd op de website. 2 April besteld en vandaag 6 april nog niet ontvangen. Dit is mijn eerste bestelling en zeker mijn laatste.

Leuke schoenen besteld snel geleverd en je kan achteraf betalen wat ik erg prettig vind.

erg goed

was goed snel bezorgd

Snelle levering en goed advies

Heb gebeld met n heel goed advies gekregen. Snelle en goede levering. Perfect.

Mijn ervaring is positief; snelle bevestiging, factuur op bestelling met adequate reactie op vraag.

Niettemin jammer dat voorraad in aantallen niet wordt getoond. Bij uitgebreide selectie, keuze gemaakt, bestelling willen doen maar van gewenst artikel bleek maar 1 (i.p.v. gewenste 2) op voorraad.

Snelle levering en juiste product omschrijving

Super snelle levering

Gister besteld vandaag al in huis. Super! Netjes alle papieren (factuur, retourformulier en order) erbij.

goede prijs kwaliteit

en snel geleverd

Huarache snel binnen

Kwam snel binnen. Alleen retouren was niet makkelijk terug te vinden hoe het moest. Schoenen waren helaas te groot.

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen