Bestelling was netjes en optijd

Bestelling was netjes en optijd

heel vriendelijke en behulpzame benadering en razend snelle levering

het jasje wat ik gekocht heb voldoet aan al mijn verwachtingen. Bovendien ben ik heel goed geholpen in deze winkel.

Snel geleverd!

Mijn artikel is netjes en super snel geleverd. Ben erg tevreden!

Prima service!

Ik had schoenen besteld in verkeerde maat lang verhaal kort ik mail of ik goede maat kan krijgen en dat kreeg ik ook. Ik vond het wel wat netter geweest als jullie nog een mailtje hadden gestuurd van ‘ja komt goed of we hebben je mailtje gelezen komt voor me kaar’ maar goed ik kreeg in plaats van dat een papiertje in me schoenen doos dat ze me mailtje hadden gelezen. Ik ben blij met me nieuwe schoenen!

Snel

hele snelle service

Snel en scherp in prijs!

Goede snelle levering

De jas is zoals beschreven

Met online bestellen, snel en correct

Snel klaar met bestellen omdat t makkelijk ging

Snelle levering, product zoals verwacht

Snelle levering, product zoals verwacht. Winterjas besteld. Enige aandachtspuntje, jas zat los in kartonnen doos. Geen bescherming er om heen, maakt verzenden wel wat kwetsbaarder. Nu niks aan de hand, maar als pakket een keer nat wordt of beschadigd tijdens transport is dit zonde

Supersnelle levering

Supersnelle levering mooi vest

Snelle levering.

Snelle en korrekt levering. Kreeg alleen na bestelling en betaling geen bevestigingsmiddelen. Maar verder alleen maar positief.

Mega snelle levering en goed geleverd

Mega snelle levering en goed geleverd

Niet up 2 date

Site is niet up 2 date, mooie jas besteld, betaald en bevestigd. Helaas na een dag de melding dat deze niet leverbaar is. Geld wel keurig terug gekregen. Nu een andere besteld, voor mij 2e keus, en hoop dat deze me bevalt

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Dag na bestelling levering binnen. Vorige paar schoenen ook bij deze INTERSPORT gekocht; toen ook zo vriendelijk en goed geholpen, vandaar nu wederom de schoenen bij de leeuw heerenveen gekocht.

Zeer goed geholpen

Ik was was op zoek naar een paar schaatsen als cadeau voor mijn man. Telefonisch contact gezocht en zeer goed geadviseerd! Ik had echt het idee dat er geluisterd, maar ook meegedacht werd. De maat bleef een gok, en helaas was dat dus ook negatief. Ze zijn net op, of dus eigenlijk, over het randje. Daar weer over gebeld, en wederom goed advies! Dus echt alleen maar lof voor deze zaak!

Mega snelle levering. Product zoals verwacht.

Zeer nettjes

Mooi geprijsd en krijgt er een bon bij

Goeie aanbieding.

Goeie aanbieding.

Supersnelle levering

Goede prijs, snelle levering, geweldige after sales

Prima winkel

Groot assortiment, scherpe prijzen

Verkeerde product geleverd

Ik kreeg het verkeerde product geleverd, daarna werd mij gevraagd of ik dan zelf even naar Roden (Drenthe) wou rijden om het om te komen wisselen (vanuit het noorden van friesland..

Snelle levering en keurig verpakt.

Niets ontvangen

Na een week nog niets ontvangen. Misschien morgen.

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen