Snel antwoord

Ik belde om te checken wat er zou gebeuren wanneer ik online schoenen zou kopen en ik niet tevreden zou zijn. Voucher, ruilen? Nee gewoon geld terug. Ik ben super tevreden over de schoenen, dus niet nodig. Maar erg vriendelijk personeel. Duidelijk. En op deze manier durf je een online schoenen aanschaf te doen.

positief

Goede feedback over de verzending van het bestelde artikel online. Alleen kon de bezorging niet plaatsvinden zoals beloofd door de drukte van de bezorgingsdiensten, maar daar heb ik alle begrip voor.

De bestelling werd persoonlijk overhandigd. De broek is te klein dus ik moet hem ruilen. Hopelijk gaat dit net zo gemakkelijk.

Prettige samenwerking

De meneer aan de telefoon was heel welwillend, moest elders gaan zoeken voor mijn gewenste spul, en belde me spoedig - zoals beloofd - terug. Met extratips. Superhulp!

snelle ontvangst

Na plaatsen van de bestelling ontving ik geen bevestiging, maar het pakketje werd wel de volgende dag bij mij bezorgd.

top

Bestelling kwam netjes binnen was goed verpakt en in de middag besteld de volgende dag al in huis.

Niet op tijd bezorgd

Ik heb besteld en direct betaald om op een zaterdag mijn bestelling binnen te krijgen. Vervolgens hebben ze niks bezorgd en heb ik ook geen post nl tracking e-mail gekregen. Hierdoor heb ik ze een e-mail gestuurd met de vraag of mijn bezorging nog zaterdag aankomt. Waar ze op hebben gereageerd dat mijn betaling niet is aangekomen en dat ik een betaling moet gaan doen zodat ze het pakketje kunnen sturen. Dit klopte niet en dit heb ik ook per e-mail met een bewijs aangetoond. Uiteindelijk is mijn pakketje nu wel onderweg maar is super te laat waardoor ik het niet kon meenemen naar Ierland, wat mijn plan was tijdens het bestellen. Nu kost het mijn 30 euro om iemand in Nederland te vragen dit pakketje alsnog naar mij op te sturen naar Ierland. Echt vervelend. Ik zal ook hierdoor 2 keer nadenken voordat ik een bestelling bij jullie plaats.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en helemaal blij met de jas.

Snel en het juiste product

Snelle levering van de bestelde jas.

Super snelle service

Laagste prijs voor hetgeen ik heb gekocht. Snelle levering. Goede service

Goed.

Supersnelle bezorging

Ik kon bij de bezorging kiezen uit 3 maten, dat is nog ns meedenken met de klant

Goede service & mooie kleding!

Snelle levering!

Volgens verwachting

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Super snelle service

Brooks hardloopschoenen online besteld. 2 dagen later had ik ze al binnen in goede orde.

Goede website

Artikel elders gezien wat goedkoper was dan bij deze winkel. Na mail gestuurde te hebben, werd dit moeiteloos aangepast. Netjes!!

Super snel geleverd

Zelfs met deze kerstdrukte. Mijn bestelling direct verzonden en super snel bezorgd. Top service en prachtige broek!

Super service!

Prima en snelle levering van mijn bestelling!

Supersnel geleverd, en thuis gebracht

Dracht 5658

8442 BS Heerenveen