Helemaal goed.

Prima. Doet precies wat is beloofd.

Makkelijk

Bestellen en na een paar dagen komt het aan huis met een verrassing er in geweldig toch

Zoveel meer dan alleen een webshop in dierenvoeding!

Meat & Bones is zoveel meer dan een webshop in dierenvoeding! Er werken professionals, die alles van dierenvoeding af weten. Dit is echt dé plek waar je met al je vragen op gebied van voedingsadviezen terecht kunt, en waar men met je meedenkt en zoekt om de juiste voeding voor je huisdier te vinden. Zelfs wanneer je opvoedkundige/gedragstrainingstips nodig hebt, weten Sabine en haar team je naar de juiste specialisten te leiden, waarvan ze denken dat dit een goede match is voor jou en je huisdier.

Fijn dat je het zelf kunt afhalen.

Oplettende klantenservice. Ik had per abuis de bestelling op afhalen gezet. Kreeg meteen een mailtje dat het gezien mijn woonplaats waarschijnlijk per post moest. Had anders wel heel lang moeten wachten ;) Nogmaals dank voor de oplettendheid.

Super goed voer en uitleg

Sabine weet compleet wat voor voer voor je hond het bete is . Zij is super kundig in haar advies . En altijd even vriendelijk

Altijd perperfect netjes op tijd en vriendelijk ter woord gestaan

Goede ervaring e. Netjes en vriendelijk ter woord gestaan

Kennis en advies op maat

Pas 1x geweest, maar je ziet meteen dat ze zowel hard voor de zaak (en jouw huisdier) als kennis hebben.

Groot assortiment en vlotte afhandeling van de bestelling.

Heel prettig

Professionele vriendelijke duidelijke hulp. Idee dat hier meer know how is over dieren voeding dan bij mijn dierenarts.

vriendelijk en super behulpzaam!

Ik had het probleem dat de voeding voor mijn kat een andere samenstelling heeft gekregen en mijn kat het niet meer at. Ik kwam op hun website terecht. Ik werd supervriendelijk geholpen. Ik kreeg tips en waar ik terecht kon voor mijn vragen wat te doen alvorens ik een hele bestelling moest doen. Ik mocht eerst een paar bakjes uitproberen en dan de rest bijbestellen. Er wordt meegedacht over een oplossing. Je krijgt vlot een bevestigingsmail van je bestelling en vervolgens dat je het kan komen afhalen voor diepvriesproducten.

Bestel hier al jaren het voer voor mijn hond

Onze vorige friese stabij was lastig met eten. Zodoende kwam ik hier terecht. Uiteindelijk at hij zijn kvv ( rauw )vlees en brokken van dogs lovers gold maar al te graag. Nu sinds aantal weken een nieuwe pup in huis. Geen moment getwijfeld.... Meteen hier weer kvv besteld en brokken . Super bedrijf met goed advies en fijn personeel!!!

Klantvriendelijk, meedenkend, vernieuwend en ervaren.

Meat & Bones staat voor kwaliteit en service

Echt top! Voor goede producten voor je huisdier moet je bij Meat & Bones zijn. We bestellen er al jaren voer en we hebben ook altijd goede service en ook goed advies gekregen. Heel erg aan te bevelen!

DE hondenvoeding winkel in de ruimste zin

Kwaliteit advies Kwaliteit voer Kwaliteit voor alles

Altijd snelle en vriendelijk service!

Fijne webwinkel met een goede service.

Ruime keuze in andere merken hondenvoer dan standaard

Kwaliteit en service gericht

Betere kwaliteit katten voer, juiste eiwit waardes en voedingsstoffen. Vriendelijke geholpen, ook advies over alternatieve en info over voorraad producten.

Goed bevallen

Ik had voor de eerst keer een bestelling gedaan bij Meat&Bones. Mijn bestelling was binnen een paar dagen binnen. Ik heb daarna prettig mailcontact gehad. De volgende keer ga ik daar weer bestellen.

Zeer betrouwbare dierenwebshop

Altijd keurig op tijd geleverd

Topbedrijf, wordt er altijd vriendelijk geholpen

Enorme keuze aan diervoeding, brokken vers etc etc. Altijd meedenken wat onze hond misschien wel gaat eten, maar hij is heel kieskeurig, wil maar 1 soort brokjes.

Eerste brok die me hond meteen eet en de bak ook bij leeg eet

De brok die mijn hond eet bij t geven totdat de bak ook echt leeg is .

Top bedrijf

Al weer hier iets gekocht omdat ze goede produkten voor onze hond hebben. Bovendien zijn ze super vriendelijk. Wat wil je nog meer.

Tijdig bezorgd

Uitgebreid assortiment en met precies dat voer onze viervoeter. Op tijd bezorgd ook. Ook daarom bestellen we hier graag online.

Deskundigheid

Goede begelijding bij keuze vsn voeding Fijn dat ik ook regelmatig de hond kan eegen

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden