Goede producten en top service!

Erg tevreden over de producten en de service!

onveranderd uitstekend..

vriendelijk, correct, behulpzaam, deskundig.

Probleemloos

Snel en efficiënt

Volledig naar wens

Van bestellen tot ophalen, alles verliep naar wens. Thuis de kilo worsten in kleinere porties verdeeld. Iedere dag leg ik een schijfje uit voor de poezen. Zij zijn momenteel duif aan het eten, en dat gaat er goed 1. Wel voor uitserveren even goed nalopen op kogeltjes, tot nu toe vond ik er 1.

Gewoonweg uitstekende service

Bestelling kan ik altijd snel ophalen. Bij vragen is men altijd even vriendelijk en uitermate vakkundig.

Altijd goed advies

Je wordt altijd goed geholpen en er wordt meegedacht. Ze kennen hun vaste klanten inmiddels heel goed. Ik bestel altijd de doglovers gold original. Per ongeluk bestelde ik de cold pressed brokken en dan komt Sabine tijdens het ophalen zelfs met de mededeling dat ik de verkeerde brokken heb besteld :) Dan wordt het netjes opgelost. Dank voor jullie service!

Top alles volgens afspraak

Iedere keer als voer bestel wordt het netjes volgens afspraak bij de voordeur afgeleverd....top

zeer goed

Ik had brokken en vlees voor de hond besteld dat moet je zelf op halen maar ik kreeg carona ik mailde dat ik het niet kon op halen ze mailde mij terug dat ze het kwamen bezorgen zeer goede service!!!!!! groeten B Evers- Janssen

Super adres voor kattenvoer

Snelle service en een goed advies.

Al jaren zeer tevreden over Meat & Bones

Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam!

Complete en snelle levering

Bestellen ging makkelijk , snelle complete levering

Snelle afhandeling van de bestelling

Een snelle afhandeling van de bestelling en vriendelijk en bereidwillig personeel.

Super service en heel goed advies!

Ik ben erg tevreden, krijg altijd heel goed advies over het voer en de bestelling staat snel klaar! Kan niet beter!

Goede produkten en goede service.

Geweldig !!!

Zeer goede service kwaliteit bezorging top netjes op tijd.

Snelle reactie, ruim aanbod, klantvriendelijk!

Meat and bones heeft een ruim aanbod van producten. Klantvriendelijk en altijd snelle reactie!

Snelle levering, super!

Top.

Online bestellen wordt snel geregeld.

Goeie prettige service

Service is persoonlijk en goed. Koop zelf altijd daglovers gold brokken voor de hond.

Super !!

Denken mee en geven goed advies. Super blij mee!!

Klantvriendelijk

Zijn zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer klantgericht en goede kwaliteit voer

Staan altijd voor je klaar! Top! Sabine geeft altijd goed advies en ze kent haar klanten. Goed bereikbaar voor vragen en er is oprechte interesse in het welzijn van je hond/kat. Alleen maar goede kwaliteit voer met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

goede producten, vriendelijk en altijd tijd voor informatie

Eerder kocht ik goede brokken voor de katten, ben nu over op vers vlees, ook dat kan ik daar goed kopen wat ik zoek: Carnibest en Darf uit de diepvries.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden