Goede service, kwaliteit en aardig

Zie boven

Altijd goeie service!

Goeie kwaliteit, snel geleverd en kundig advies.

Prettige en fijne mensen.

Altijd goed, zeer tevreden.

Echt topservice!

Altijd goed advies, levering thuis en erg flexibel!

Prima onderneming

Uitstekend bedrijf. Flexibel waarbij bestellingen snel klaar staan

Goede service, vriendelijk, veel keus.

Bestel hier al jaren het voer voor mijn hond . Altijd voor onze Friese stabij hier besteld. Helaas overleden. Maar binnenkort komt onze nieuwe friese stabij pup. En zeker weten dat ik kvv en brok hier weer bestel.... Je weet ook zeker dat je je hond iets goeds geeft.

Super geregeld

Nette en snelle service met een duidelijk website

Klantvriendelijk

Fijne service goede producten

Super goede service en denken graag met je mee

Mijn hondje was een moeilijke eter en snel last van zijn maag/darm kanaal. Doordat ik 10 proefzakjes mee kreeg op natuurlijke basis, met de uitleg dat je alle 10 de brok soorten neerlegt op de grond en gaat observeren waar je hond het eerst naar toe loopt en gaat eten, dat is vaak de beste keus! En zo geschieden het ook, tot op vandaag geen maag/darm problemen meer!

Snelle levering.

Er wordt meegedacht en goede alternatieven worden aangedragen. Snelle service en communicatie. Niet onbelangrijk; vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verstand van zaken en super klantvriendelijkheid

Ze denken met je mee in alle opzichten, heel blij met het advies en de producten!

We zijn al een aantal jaren klant bij Meat & Bones en hebben het bedrijf leren kennen als zeer klantvriendelijk met een uitstekende service. Gewoon top!

Goed en stipt.

Bestelde producten voldeden aan de gestelde voorwaarden. Bestelling snel en goed in huis. Geen gezeur, doen wat afgesproken/beloofd is. Top.

Super service

Een prima klantervaring. Goede inlog met favorieten die ik zo kan aanklikken. Afrekenen mag zelfs bij het ophalen.

Goede kwaliteit en goede service

Fijn bedrijf dat met je meedenkt. Onze hond is een lastige eter maar het diepvries vlees wordt door hem goed gegeten. Ook de service en het contact is erg prettig.

Klantvriendelijke en uitstekende producten

Bestellen en ophalen gaat vlot en netjes. Producten (honden en katten) bevallen erg goed. Je kunt het zien aan hun vacht en energie. Ook de klantenservice is erg prettig ook de proefzakjes is een goede service. Als ik al een punt van aanbeveling heb is het wat verruiming van de openingstijden bijvoorbeeld op zaterdag.

Zeer tevreden!

Dit is de 2e keer dat ik bestel bij Meat&Bones. Ik wil altijd de snacks van Carnis voor mijn hond en Meat&Bones heeft een uitgebreid assortiment hierin. De levering is snel, de producten zijn goed en er zit weer voor de 2e keer een kleinigheidje bij, erg leuk!

Vriendelijk , kennis van zaken en goede service!

Vriendelijk , kennis van zaken en goede service!

Ik ben zeer goed geholpen met mijn vraag over voeding voor mijn pup. Erg tevreden over de service en het snelle mailcontact. Erg fijn!

10 met een griffel!

perfect.

Goede prijs-kwaliteit verhouding van verschillende soorten hondenbrokken o.a.

Snelle en gemakkelijke bestelling mogelijk met afhaalmogelijkheden genoeg.

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden over meat&bones. Goede service.

Goede service en altijd vriendelijk

Ik heb zowel met onze oude hond, als nu met de pup, altijd fijn advies gehad omtrent de voeding, er wordt snel gereageerd en echt met je meegedacht, dat is 1 van de redenen waarom we graag hier de voeding van onze hond halen!

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden