Zeer goede service

Altijd bereid om te helpen

Ik ben zeer tevreden!

ga zo door

Je wordt er goed en snel geholpen

Goede begeleiding deskundig en vriendelijk.

Goede service en goed professioneel advies.

Klantgericht

Vriendelijke benadering, goede service en onze pup is er dol op ;)

Service en prijs zijn prima

Alleen jammer dat er ook voor blikvoer, dat via de post gaat, een minimum afname geldt. Het was een nieuwe smaak en geen van mijn 3 katten willen het eten. Nu zit ik met een voorraad ongewenst kattenvoer. Misschien is het een idee om één 'proefbestelling' toe te staan per klant per smaak ?

Nog altijd meer dan tevreden over Meat and Bones.

Super service, goed advies. Aan iedereen aan te bevelen.

Gewoon goed

Duidelijke website en een super thuis breng service

Uitstekende service en producten

Veel kennis, meedenken, goede producten, aardige mensen, kom er graag

Altijd fantastisch!

Goede service, betrokkenheid en kwaliteit.

Kwaliteit

Lieve betrokken en kundige mensen. Goede kwaliteit producten. Aanrader!!!

In een woord zelfs: goed

Goede site om te bestellen en snel op te halen. Vriendelijk en betrokken bij klanten. Goede voedingsadviezen

goede website, snelle levering

goed online te bestellen en vriendelijke mensen.

Zeer goed.

Ben altijd prettig behandelt door beiden, men neemt de tijd als je advies wilt. Heb geen klachten. Ik koop mijn producten bij Meat and Bones in Malden.

Arrow is weer blij!! (en wij ook)

Na jaren problemen met kapotte voetzolen, uitslag op de buik etc. bloedtesten ivm allergieën en bezoeken aan dierenarts waar apoquel voorgeschreven werd. Deze tabletten helpen wel voor de jeuk maar verhelpt niet de oorzaak... Arrow werd steeds doffer qua vacht en steeds lustelozer. Hij sliep de hele dag, reageerde niet als er iemand kwam terwijl hij altijd vrolijk was en graag mee ging op jacht... Bij Sabine van Meat & Bones een voedingsadvies laten maken(bloeduitslagen meegenomen) en op 14 juli gestart op vers vlees en groenten. (geen koekjes, snacks of iets dergelijks) Heel moeilijk!!! Poten insmeren met honingzalf en sokken aan.... Na 4 weken een totaal andere hond met glimmende vacht, hele poten en minder uitslag op de buik, weer opgewekt en vrolijk, ging weer mee op jacht en apporteerde er lustig op los. Na een dipje van toch weer beschadigde voetzolen en uitslag op advies van Sabine veendrenkstof toegevoegd en nu worden de poten beter en de uitslag op de buik is weg. Als we weg gaan doen we wel een kap om zodat hij niet gaat likken aan de poten maar we zien duidelijk vooruitgang!!

Voor het eerst besteld, kon het heel vlot ophalen en ben daar vriendelijk ontvangen.

Weer uitstekende service.

Vriendelijk geholpen zoals altijd.

Duidelijke site, duidelijke uitleg en goed advies.

Zoals bovenstaand omschreven. Heel fijne site, veel informatie, mocht je meer info nodig hebben kan advies gevraagd worden. Dat advies en heel duidelijk en compleet. Xx

Top bedrijf

Ze hebben goede produkten voor een redelijke prijs. Ze werken snel. Ze zijn super correct in de communicatie en als je er bent zijn ze uiterst vriendelijk. Wat wil je nog meer. Top dus...

Erg klantvriendelijk

Persoonlijk advies op maat. Snelle reactie op mail.

Prima producten, vriendelijke en snelle service

Heel prettig voedingsadvies met goede resultaten en veel keuze in goed voer

Voor één van mijn hondjes heb ik een heel prettig uitgebreid voedingsadvies gekregen met goede resultaten. Ook is er veel keus in goede kwaliteit voer en blijf ik hier de brokken voor mijn drie hondjes kopen. De levering is ook heel snel. Meer dan tevreden!

Snel en eenvoudig

Ik bestel, haal op en klaar

Fantastische service met geweldige mensen

Wat ben ik blij dat ik (via de dierenarts) ben uitgekomen bij Meat & Bones. Een heel fijn voedingsadvies gehad voor mijn beagle. Sabine denkt enorm met je mee. Geen vraag is te veel. Informeert later zelf ook hoe het gaat. Sabine & Egbert zijn echt mensen met een heel groot hart voor dieren. Ik raad iedereen aan om hier de diervoeding te kopen! Veel keuze en mogelijkheden.

Super vriendelijk en behulpzaam

Ik mailde van de week met de vraag om advies welke puppybrok te kiezen. Snelle reactie en bestelling gedaan en meteen de volgende dag al op kunnen halen.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden