Goede service en kwaliteit.

Zeer goede service en kwaliteit.

Professioneel

Goede service, kennis en produkten

Snelle bevestiging en bezorging

pas 1 keer geweest maar ze hebben mij als vaste klant

duidelijke website, en prima ontvangst bij het ophalen

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Ik haal graag Filoutjes vlees bij Meat and Bones!

Gewoon super goed

Prima assortiment en fijne service.

Juist die merken die ik in de buurt nergens kan kopen. Met oog voor biologisch en dierwelzijn. Geen massaproducten dus.

geweldig!!!!

Onze hond had een probleempje... Sabine weet wel raad! ook had ik het verkeerde besteld, Ik bestelde het opnieuw en kreeg gelijk het geld retour op mijn rekening gestort... dit bedrijf heeft echt kennis van zaken!!!

Goede kennis van zaken

Bij Meat and Bones luisteren ze naar je vraag over voeding en denken mee met andere opties. Goede en snelle service.

Perfect!!

Alles loopt gestroomlijnd. Bestelling, betaling, Hoe het altijd keurig klaarstaat. ze zijn behulpzaam met het in de auto zetten. Kortom geweldig!! Onze complimenten!!

Altijd goede ervaring. Weten ook nog wat service inhoudt. Voel mij als klant welkom en gewaardeerd. Duidelijke website en makkelijk in gebruik. Ziet of iets op voorraad is. En dan is dat ook zo.

Ik bestel graag het vlees bij hun en eventueel andere dingen

Klantvriendelijk, adequaat en eerlijk

Hele goede service!

Altijd snel en kundig antwoord op vragen, netjes geleverd en voor alles is een oplossing te vinden. Fijn bedrijf en fijne mensen!

Goede adviezen en heel vriendelijk

Uk had veel vragen over wat goed is voor mijn pup en daar heb ik heldere en eerlijke antwoirden op gekregen.

Een top bedrijf Ik raad meat and bones iedereen aan

Geweldig!

Al veel jaren klant en altijd 100% tevreden geweest. Deskundig, vriendelijk, attent, goede producten en een perfecte bezorgdienst. Sabine en Egbert, jullie doen het fantastisch!!

Al jaren tevreden over jullie honden artikelen

Heel erg fijne winkel

Eerlijke goeie producten en fijne service . Snelle reactie bij contact .

Goed, professioneel, vriendelijk

Goed, professioneel, vriendelijk

Bestelling verloopt altijd snel en alles is gereed bij ophalen

heel goed en hulpvaardig bedrijf

Klantvriendelijk en prima producten voor de hond

Altijd een luisterend oor en goed advies.

Vlot vriendelijk en goed

Vriendelijk personeel, snelle bezorging, onze hondjes vinden het heerlijk!

Prima bedrijf

Klantgerichte instelling. Houden je goed op de hoogte van het bestelproces.

Zeer fijn bedrijf. Kundige en vriendelijke vrouw. Goede en snelle service. Bestelling kun je dezelfde dag nog ophalen. Reageren ook snel

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden