Goed advies goede service

Je kan met al je vragen over voeding voor honden (en katten) bij Meat & Bones terecht met goed advies en diverse keuzes.

Fijne mensen die verstand van zaken hebben

Altijd intresse en goed advies geboden waar nodig is.

Heel positieve ervaring.

Netjes verpakt en ook nog eens vele gratis proefzakjes. Nu kom ik er wel uit met kiezen welk voer het beste is. Heel veel dank!!!!

Razendsnelle service

's morgens bestellen, 's middags al ophalen. Super

vriendelijk

Ruim assortiment, snel geholpen, weegschaal voor de hond.

Altijd vriendelijk behulpzaam en zo lief voor onze dieren

Goeie service en kwaliteit!

De producten zijn van zeer goeie kwaliteit en de service is uitstekend.

Perfect advies

Ik kwam bij meat and bones terecht door mijn vorige hondje terecht. Moeilijke eter en werd telkens ziek. Na duidelijk overleg en advies geen problemen meer gehad. Helaas door oudersom afscheid moeten nemen waardoor er een nieuwe hond in mijn leven kwam, en nog steeds haal ik hier de brokken

Vriendelijk, kundig en snelle levering.

Hele goede ervaringen met Meat and Bones. Heel vriendelijk en kundig en Sabine staat altijd voor je klaar als je advies nodig hebt en weet ze zelf het antwoord niet dan gaat ze dit gelijk voor je navragen. Duidelijke website en mijn bestelde vlees voor de honden is altijd snel leverbaar.

Vriendelijk personeel je wordt goed geholpen en te woord gestaan ook nu in corona tijd

Altijd prima

Goede service, snelle reactie, fijn bedrijf

Super service!

Aardige en behulpzame mensen, snelle reactie op je bestelling en super service!

Gewoon goed !

Altijd netjes op tijd en voldoende keuze !

Vriendelijk en snel

Zeer goed advies en snelle vriendelijke levering. Vlees is altijd in goede staat

Goede service en producten

Zeer goed.

Goede kwaliteit producten, kennis van zaken en klantgericht.

Ik vind de kwaliteit van de producten goed. Ze denken met je mee en geven deskundig advies. De mogelijkheid van bezorging aan huis Ideaal.

Uitstekend, voer en bejegening!

Snelle levering, goed ingepakt

Uitstekend!

Altijd vriendelijk, persoonlijk, snel en goede kwaliteit!

prima producten, fijn contact

Voor mijn katten koop ik goede producten (graanvrij) voor een goede prijs. Met aandacht en meedenken, hartelijke mensen.

Super adres!!!!

Prima kwaliteit, ruim assortiment, veel op voorraad zodat je het na bestellen snel op kan halen, vriendelijke behandeling, service gericht, genoeg kennis van zaken. Enig nadeel is weinig parkeerruimte bij het afhaaladres.

Meat & bones, weten waar ze over praten, goed advies gegarandeerd

Ik haal al enige tijd het eten van onze honden bij Meat & Bones, de medewerkers zijn behulpzaam, geven goed advies en weten waar ze over praten. Ze verdienen van mij een dikke 10!

Prima service , goed advies Erg tevreden

De Hoge Brug 40