Dankbaar voor jullie snelle reactie & behulpzaamheid.

Een product dat niet direct op voorraad is toch kunnen bestellen door samenwerking met collega's! Dat het nog bestaat!!!! echt TOP! Super dat jullie mij zo hebben geholpen en kunnen adviseren voor hetgeen ik nodig had. Vriendelijke mensen die dus graag met je meedenken :) Een echte aanrader, ik ga jullie zeker aanbevelen! Liefs Brenda

Goed advies en ruim assortiment

Via via ben ik bij Sabine terechtgekomen omdat ik een teckel heb met voedselallergie. Dankzij het goede advies en het meedenken van Sabine is het nu onder controle. Ik ben eigenaar van een goedlopende trimsalon en heb al meerdere klanten van mij doorgestuurd met goed gevolg. Meat and Bones is zeker een aanrader.

snel en vriendelijk

bij online bestelling altijd snel reactie en de mensen zijn zeer vriendelijk!

Prettige service en snelle levering

Prettige service en snelle levering. Wij zullen voortaan hier de brokken voor onze honden kopen.

luisteren naar de klant, meedenken en verder kijken dan hun eigen product.

We komen al een aantal jaar bij Sabine van Meat and Bones.In de afgelopen jaren verschillende vragen over hondenvoer gesteld zowel voor de senior hond als de jonge pup. Sabine luistert naar onze vraag, denkt mee in mogelijkheden en geeft ons daarna de vrije keus.

Voor advies en goede service en hele fijne eigenaren

Als je vragen hebt of probleem hond of kat zij weet altijd wel een oplossing😍🤗

Een hele fijne service!

Goede producten, passende prijzen, makkelijk bereikbaar, deskundig advies en bovenal een prettige sfeer! Mijn hond blij - ik blij ❤ Wat wil je nog meer!

Mijn ervaring met Meat & Bones is echt positief. Ik wilde 'n keer iets veranderen terwijl ik al besteld had, geen probleem! Zeer goede service en klantvriendelijkheid!

Betrouwbaar

Steeds persoonlijk en goed advies. Duidelijke communicatie tellen en ophalen.

Altijd snelle levering, vriendelijke mensen, duidelijke informatie omtrent de bestelling, levertijd en wanneer de bestelling klaar staat etc. Website ook mooi overzichtelijk met erg ruim assortiment.

Erg blij en tevreden over Meat & Bones. Vakkundig, snelle levering, geïnteresseerd en denken met je mee bij vragen. Kortom enorm tevreden.

Goede service, vriendelijk, en de bestelling die ik geplaatst heb , staat altijd weer op tijd klaar.

Prima service, niet duur, goed advies en lekker eten voor de hond

Zie hierboven

deskundig, klantvriendelijk.

Altijd het juiste advies, hart voor dieren.

Klantgericht, vriendelijk, adequaat

Ruime keuze, goede service

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Keuze en soort voer goed

Altijd weer top service.

Top. Gemakkelijk online bestellen en vaak de volgende dag al ophalen. Mijn hond smult van de lekkere eigen merk snacks en de service is altijd vriendelijk.

Altijd tevreden

Altijd goede kwaliteit vlees en snel met het klaarzetten van de bestelling. Top service!

Werkt perfect, altijd vriendelijk geholpen

Uitstekende service en voorlichting !!!

Goede voorlichting over producten.

Prima service en goed advies en denken mee met jouw huisdier wat betreft voeding

Prettige eigenaresse, vriendelijk en behulpzaam.

Meat&Bones alles wat je wil hebben het beste voor je maatje.

Meat&Bones....we hebben er veel van opgestoken, hoe je het beste je hond kan voeren. Onze Roodepracht Ridgebacks hebben elke dag feest. Sabine denkt met je mee, om de juiste voeding keuze te maken. We zullen juni2020 al onze nieuwe pup baasje wijzen op dit adres zodat ook zei het beste voor hun hondje mogen ervaren.

goede service

prima plek om het hondenvoer te halen, goede service en kennis.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden