Geweldig!

Super zaak! Voortaan bestellen wij alleen nog maar hier.

Super kundig en vriendelijk bedrijf

Kreeg gratis proefzakjes mee voor onze kitten. Daarna brokjes online besteld, keurig mailtje terug dat de bestelling klaar stond. Kon 't zo afhalen. Helemaal fijn

Heel erg tevreden!

Sabine denkt met je mee als voer niet goed bij de hond past. Na een paar verschillende brokken uitgeprobeerd te hebben, heeft onze Boxer nu het perfecte voer. Top service!

Geweldig veel kennis duidelijk in advies.

Krijg duidelijk advies nemen de tijd mbt voedingsvragen. Nemen contact op als er vragen zijn.

Geweldige service

Vriendelijke behandeling en goede kwaliteit van producten. Staan met advies altijd klaar en hebben echt verstand van zaken.

Snelle service en goed advies!

Bij Meat & Bones denken ze met je mee als je vragen hebt. Erg fijn als je voor het eerst een hond in huis hebt gekregen! Bestellingen staan ook altijd snel klaar.

Topservice, altijd behulpzaam en kennis van zaken

Snelle respons, know how en klantvriendelijk

Goed advies en zeer goede dienstverlening. Bij vragen krijg ik zo snel mogelijk antwoord, zeer goede bezorgservice

Lage prijzen, goede service

Goede website, snelle levering, lage prijzen. Ik kom terug!

Super service en advies

Super fijne service en advies

Veel keuze en goede en snelle service

Veel keuze in producten en een goede en snelle service.

Super produkten en fijne bediening

Kwaliteit en service zijn goed. Produkten altijd oke en volop keuze

Zeer goede service

Zeer goede service.

Ruime keus met goede kwaliteit producten voor aantrekkelijke prijs en prima service

Prima service. Product was snel en makkelijk op te halen. Ga zeker meer producten uitproberen.

geweldig

vriendelijk, vakkundig en snelle levering!

altijd terugkoppeling op al je vragen

Als ik vragen heb hoef ze maar te bellen of mailen, je krijgt altijd snel terugkoppeling terug das erg fijn. Ze denken met je mee! bestellingen worden snel geleverd.

Goede service, snelle levering en grote sor******

Ik ben al vele jaren klant. Ik kan producten altijd snel afhalen. Er wordt altijd met je meegedacht als je vragen hebt over de voeding van je hond.

altijd op tijd nooit te vroeg of te laat en klopt altijd

altijd op tijd nooit te vroeg of te laat en bestelling klopt altijd dit is belangrijk voor mij

Goede adviezen, makkelijk bestellen

Zeer vriendelijk personeel. Snelle levering. Overzichtelijke site

Klantgericht, klantvriendelijk, goede service, grote deskundigheid op het gebied van voeding.

Zie bovenstaande

Snel, kwalitatief = erg tevreden

Wij blijven bij Meat&Bones ons hondenvoer kopen. Alles is uitstekend geregeld! De kwaliteit is top.

Zowel voor dier als mens een luisterend oor en goede adviezen. Meedenken in alles en vind ik uniek.

Goede service en producten

Goede service en producten

Super service!

Altijd een goed advies. Top service.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden