Ruime keus met goede kwaliteit producten voor aantrekkelijke prijs en prima service

Prima service. Product was snel en makkelijk op te halen. Ga zeker meer producten uitproberen.

geweldig

vriendelijk, vakkundig en snelle levering!

altijd terugkoppeling op al je vragen

Als ik vragen heb hoef ze maar te bellen of mailen, je krijgt altijd snel terugkoppeling terug das erg fijn. Ze denken met je mee! bestellingen worden snel geleverd.

Goede service, snelle levering en grote sortering

Ik ben al vele jaren klant. Ik kan producten altijd snel afhalen. Er wordt altijd met je meegedacht als je vragen hebt over de voeding van je hond.

altijd op tijd nooit te vroeg of te laat en klopt altijd

altijd op tijd nooit te vroeg of te laat en bestelling klopt altijd dit is belangrijk voor mij

Goede adviezen, makkelijk bestellen

Zeer vriendelijk personeel. Snelle levering. Overzichtelijke site

Klantgericht, klantvriendelijk, goede service, grote deskundigheid op het gebied van voeding.

Zie bovenstaande

Snel, kwalitatief = erg tevreden

Wij blijven bij Meat&Bones ons hondenvoer kopen. Alles is uitstekend geregeld! De kwaliteit is top.

Zowel voor dier als mens een luisterend oor en goede adviezen. Meedenken in alles en vind ik uniek.

Goede service en producten

Goede service en producten

Super service!

Altijd een goed advies. Top service.

Vriendelijk altijd mee denken en goede service. Alleen jammer dat ze zaterdag niet een paar uur open zijn.

Altijd goed advies door te luisteren

Altijd goed advies door te luisteren.

Zeer tevreden over de betrokkenheid en deskundigheid van Sabine en Egbert, van Meat and Bones. Kwalitatief goede artikelen daarom erg blij hier de aankopen te kunnen doen voor onze moeilijke en kieskeurige eetster.

Excellent

Het Bedrijf is zeer klantvriendelijk. De website werkt goed. Er wordt meegedacht wat het beste is voor jou en je huisdier.

Kennis en service zijn top!

Erg fijn bedrijf. Deskundig advies. Hele goede service! Er wordt altijd heel snel gereageerd. Wij zijn erg tevreden, ga zo door!

Fijne snelle service

Een goede ervaring

Snel, behulpzaam

Ik krijg na bestelling online snel bericht en meestal kan ik dezelfde dag al de spullen ophalen. De factuur ligt klaar, alles goed geregeld.

Fantastische service

Op advies van de dierenarts contact opgenomen met Sabine. Erg meedenkend. Als baasje wil je het beste voor je hond. Maar dat wil Sabine ook! Een goed Adviezen. Producten die snel klaarliggen . Fijne berichtgeving laagdrempelig in contact Ik raad iedereen Meat & Bones aan!

Altijd goede hulp! Vlees voor de hond heel soms niet naar wens. Maar ik ben voor 95% tevreden!

Alleen maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf.

Snelle levering, goede service

Onze bestelling werd snel geleverd, door het vervoer was er een product beschadigd. Dit is onmiddellijk vervangen!!

Altijd goed advies, zeer vriendelijk!

Deskundig vriendelijk en persoonlijk

Prettig