Superfijne winkel met goede producten en goede service

Ik ben al enkele jaren zeer tevreden klant bij Meat and Bones. Sabine denkt altijd goed mee als ik eens vragen of problemen heb. En mijn katten zijn dol op het vlees dat ik hier koop. :-)

Kei goed.. denken met de mensen mee.. onze hond heeft allergie dus mag nix als nu paarden vlees.. ze hebben mee gedacht wat we konden doen en dat het ook nog te betalen is.. grote pluim voor ze..

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Deze website is veel en veel duidelijker! Super!

Uitstekende professionaliteit

Vriendelijke eigenaar die enorm meedenkt en haar klanten kent.

Super service en aardige mensen!

Ik kan het iedereen aanbevelen om bij meat and bones het eten voor je huisdier te halen. Ben super tevreden met de grote keuze aan vers vlees. Ideaal en altijd super snel!

betrouwbaar en deskundig

het beste voer wat je je hond kan geven. Mijn borders eten al jaren barf.

Goede producten en fijne service

Snelle levering en goede prijzen. Veel keus aan vers vlees en ,indien nodig, goede informatie over de producten. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Dus in 1 woord: prima!

Goede producten, prettige adviezen en vriendelijk

Ik ben al jaren klant en ook al jaren zeer tevreden. Altijd vriendelijk en de producten liggen in no time klaar om op te halen.

Altijd top service en kwaliteit

Bestelling is gemakkelijk online te plaatsen. Ophalen gaat ook altijd snel en netjes. Een vriendelijke service met goede kwaliteit producten. Al jaren mijn winkel voor het lekkers en eten voor mijn trouwe viervoeter.

Sabine is altijd heel vriendelijk en geeft deskundig advies.

Prettig, vriendelijk, behulpzaam, deskundig. Helemaal top !

Goede producten (Carnis Runderkophuiden, Nature Dogfood gevriesdroogd 100% Hert), snelle snelle levering!

Goede service en advies

Een fijne en goede service en goede adviezen.

Uitstekend!

Super vriendelijk en snelle levering

Super advies met grandiose service!

Wij zijn al bij hen geweest met honden met allergieën alsook "gewone" honden en elke keer kregen wij het met hun advies voor elkaar om de allergieën op de achtergrond te krijgen. Helemaal toppie!!

Super, fijne persoonlijke en snelle service

Kom nu 3 jaar bij M&B en altijd fijne persoonlijke service. Ruime keuze en altijd bereidheid tot mee denken. Mijn beestjes genieten altijd volop van hun maaltijden.

Fijne zaak

Fijne zaak . Kennis van zaken . Goede service

Heel goed advies

Wij zijn hier heel goed geholpen bij het darmprobleem van onze hond. Hij bleef maar diarree houden en na goed advies is dit nu al een jaar onder controle. Top!

Weet waar ze over praat!

Kom hier al jaren, veel kennis, altijd goed advies.

Top, alles staat keurig, snel klaar en je wordt vriendelijk geholpen.

Fijn dat voorgaande bestellingen nu op de website bewaard blijven.

Bestellingen zijn snel op te halen.

De webshop werkt prima en is overzichtelijk. De bestellingen worden snel klaar gemaakt en ik kan ze altijd vrij snel ophalen. Bezorgen is ook een optie, maar voor mij niet nodig. Ik word altijd vriendelijk geholpen.

Goed advies en maken waar wat ze beloven!

Meedenken over het juiste voer, is heel prettig. En verder vind ik het fijn dat Meat and Bones zich strikt aan openingstijden houdt en al snel na bestelling het gewenste voer paraat heeft: dus zo kan ik ervan uitgaan dat het helemaal goed komt en mijn eigen planning daarop goed aanpassen.

Prima, ,

Mooie producten en geweldige service!

Onze honden en katten (en wij zelf natuurlijk ook) zijn fan van Meat and Bones. Onze honden en katten omdat alles wat we halen zo lekker is, wij vanwege de goede kwaliteit van de producten en de geweldige service van Egbert en Sabine.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden