Sabine is altijd heel vriendelijk en geeft deskundig advies.

Prettig, vriendelijk, behulpzaam, deskundig. Helemaal top !

Goede producten (Carnis Runderkophuiden, Nature Dogfood gevriesdroogd 100% Hert), snelle snelle levering!

Goede service en advies

Een fijne en goede service en goede adviezen.

Uitstekend!

Super vriendelijk en snelle levering

Super advies met grandiose service!

Wij zijn al bij hen geweest met honden met allergieën alsook "gewone" honden en elke keer kregen wij het met hun advies voor elkaar om de allergieën op de achtergrond te krijgen. Helemaal toppie!!

Super, fijne persoonlijke en snelle service

Kom nu 3 jaar bij M&B en altijd fijne persoonlijke service. Ruime keuze en altijd bereidheid tot mee denken. Mijn beestjes genieten altijd volop van hun maaltijden.

Fijne zaak

Fijne zaak . Kennis van zaken . Goede service

Heel goed advies

Wij zijn hier heel goed geholpen bij het darmprobleem van onze hond. Hij bleef maar diarree houden en na goed advies is dit nu al een jaar onder controle. Top!

Weet waar ze over praat!

Kom hier al jaren, veel kennis, altijd goed advies.

Top, alles staat keurig, snel klaar en je wordt vriendelijk geholpen.

Fijn dat voorgaande bestellingen nu op de website bewaard blijven.

Bestellingen zijn snel op te halen.

De webshop werkt prima en is overzichtelijk. De bestellingen worden snel klaar gemaakt en ik kan ze altijd vrij snel ophalen. Bezorgen is ook een optie, maar voor mij niet nodig. Ik word altijd vriendelijk geholpen.

Goed advies en maken waar wat ze beloven!

Meedenken over het juiste voer, is heel prettig. En verder vind ik het fijn dat Meat and Bones zich strikt aan openingstijden houdt en al snel na bestelling het gewenste voer paraat heeft: dus zo kan ik ervan uitgaan dat het helemaal goed komt en mijn eigen planning daarop goed aanpassen.

Prima, ,

Mooie producten en geweldige service!

Onze honden en katten (en wij zelf natuurlijk ook) zijn fan van Meat and Bones. Onze honden en katten omdat alles wat we halen zo lekker is, wij vanwege de goede kwaliteit van de producten en de geweldige service van Egbert en Sabine.

Top service, snel en vakkundig advies!

Jarenlange ervaring en vakkundig advies. Zeer vriendelijk te woord gestaan en altijd bereid om met je mee te denken.

Deskundige mensen

Vriendelijke en deskundige mensen Die met veel liefde voor je klaar staan

Klantvriendelijk, deskundig, vlotte afhandeling en uitstekende producten! !

Hetzelfde als hierboven. Wij zijn trouwe klanten en blijven dat ook...

Gewoon super tevreden.

Elk contact is zo makkelijk,ze denken mee,reageren super snel op email of app. Heb nog nooit zo'n fijne webshop mee gemaakt. Echt hart voor hun werk en verstand van wat ze doen.

Meedenken, vriendelijk, begripvol, goede service

Ik kwam bij Meat and Bones met een vraag over de voeding voor mijn zieke pup. Ze dachten niet alleen met ons mee, maar kwamen ook met ideeën en stelde vragen om zo samen tot de juiste voeding te komen. Daarnaast gaf Meat and Bones ons eerlijk antwoord op onze vragen waarin ze duidelijk aangaven tot waar hun expertise reikte. Meat and Bones kijkt naar wat het beste is voor de dieren. In hun advies nemen ze ook de wensen van de eigenaar mee. De kennis en ervaring die ze hebben maakt dat ik kon vertrouwen op een goed advies.

Geven van goed advies

Geven van deskundig advies

ruime keus, prima kwaliteit en snelle levering

Fijne winkel

Goed advies, goede producten. Alleen was de overgang naar de nieuwe website niet vloeiend, maar dat is nu achter de rug :-)

Top bedrijf

Al jaren tevreden. Goede service, kwaliteit, deskundig, betrokken en super vriendelijk.

Klantvriendelijk, diervriendelijk en kennis van zaken.

Ik word altijd geweldig geholpen, Nooit is er iets teveel. Niet alleen klantvriendelijk maar ook diervriendelijk. Er is kennis van zaken en je krijgt eerlijk en duidelijk advies. Ook als het niet gelijk goed gaat met de gekozen opties wordt er verder mee gezocht en geadviseerd over een oplossing. Netjes, schoon en opgeruimd in de zaak. Van mensen die ik naar Meat & Bones door verwijst hoor ik ook altijd alleen maar positieve reacties. Ik hoop nog vele jaren klant te kunnen zijn bij zo´n fijne zaak! Ga zo door en heel veel succes!

Alles goed aangegeven en terug te vinden op de site

Goede kennis en goede producten in verkoop van honden en katten eten, spullen etc.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden