Klantvriendelijk, behulpzaam en adequaat

Goede kwaliteit, zeer ruim assortiment.

Van mij zouden de afhaal tijden ruimer mogen zijn.

In een woord uitstekend

Heel fijn meedenkend bedrijf. Goede service en fijne omgang

Behulpzaam, vriendelijk, snel, kwaliteit, duidelijke website.

Goede service, kennis van zaken. Ik weet niets van de bezorg service want ik ga het vlees altijd afhalen. Ik ben wel altijd erg tevreden over de klantenservice als ik vragen heb een de snelle afhandeling van bestellingen.

geweldig

goed advies en altijd snel klaar ,groot assortiment

Probleemloos bestellen en afhalen

Meer dan goed en vriendelijk

Klantvriendelijk en snel

Maar and bones helpt bij vragen en geeft advies. Last minute bestellingen werken zij snel af. Prettig contact.

Groot assortiment, snelle service en veel deskundigheid

Meat & Bones heeft een goed assortiment voor onze hond die BARF-producten krijgt. De service is uitstekend en snel, vaak zijn de producten direct op voorraad leverbaar. Voor vragen en advies ben je bij Meat & Bones op het juiste adres.

Al jaren zeer tevreden.

Fijne service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Gewoonweg geweldig!

Deskundig vrijblijvend advies. Sabine is echt een topper met het hart op de juiste plek. Ze heeft ons onwijs goed geholpen met onze tamaskan pup die darmproblemen had. Enorme collectie aan diervoederproducten en betaalbaar. Zou ze zeker aanraden!

Super service, super adviezen !

Ik kom heel graag bij Meat and Jones. Zeer vriendelijke mensen , met kennis van zaken. Denken met je mee , en bij problemen met je hond zoeken ze naar de beste oplossingen . Ruim assortiment ,en snel leverbaar. Ga vooral zo door , ik vind het toppers !

Bestellingen zijn snel klaar, prima service

Mijn bestellingen zijn snel klaar, goed advies, vriendelijk, ruim aanbod.

awesome - fast order process, close by Nijmegen

great selection of frozen meat for my kitties, reasonable prices, and good service! I only pick up, never tried delivery

Goede service en advies

We hadden vragen over voeding. Er werd heel erg meegedacht, met veel kennis van zaken. We komen graag weer terug

Goed snel en klantgericht

Idem

Service is top!

Service is top! Klantvriendelijk een 10! Altijd meedenkend en goed advies.

Ze kijken met je mee naar de behoefte van je huisdier.

Snel en betrouwbaar

Het bestellen gaat erg eenvoudig en je kan altijd vrij snel de bestelling ophalen. De kwaliteit is top! Erg tevreden!

Snelle levering Prima service

Prima product en service

Helemaal tevreden. Ook nog leuke pen en boekenlegger er bij. Bovendien gerecyclede verpakking.

👍🏻

Bestellen en leveren. perfect.

Fijn om ook even adviezen te krijgen!!

Vriendelijke mensen altijd antwoord op je vragen .

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden