Gewoon SUPER

Onze honden zijn gek op de snoepjes van meat and bones. Voor de trainingen met mijn pup gebruik ik de zalm snoepjes, die zijn echt fantastisch

Vriendelijk, goed advies met kennis van zaken, goede service

Vriendelijk, goed advies met kennis van zaken, goede service

Geweldig!

Goede en snelle service

Prima service, ook bestellingen buiten het gewone assortiment om zijn mogelijk.

Prima service, ook bestellingen buiten het gewone assortiment om zijn mogelijk.

Zeer tevreden met de kwaliteit van het produkt en snelle levering! Zal zeer zeker hier vaker bestellen!Top!!

Top service!

Geweldig Advies. Kijkt met je mee en geeft goed advies

Zeer goede selectie producten, tijdige levering!

Ik ben al een tijd op zoek naar beloningsnoepjes voor m'n hond. Met name voor trainingsdoeleindes. Veel snoepjes/koekjes van grote merken bevatten kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook zit er vaak grotendeels graan in en hebben ze suiker toegevoegd. Eindelijk kon ik hier een ruime selectie aan natuurlijke traktaties vinden! Bovenal, het zijn niet eens extreem dure producten. We hadden gedroogde kippenlevertjes van het merk WOLF, dat was 70 gram voor 8 euro. Nu had ik voor 20 euro 1,4 kilo aan zalmkoekjes, rundblokjes en mini trainers. Vanzelfsprekend is de gezondere optie altijd duurder (voor mensenvoedsel geldt hetzelfde..), maar op Meat and Bones ben ik erachter gekomen dat het nog relatief goedkoop kan! Ik raad voornamelijk de mini trainers aan. De bevatten allemaal 50% aardappel, maar daarnaast ook nog 50% vlees. In principe is aardappel niet iets wat ik er graag in heb, maar de snoepjes zijn heel klein, dus dan kan het geen kwaad. Het feit dat ze zo klein zijn is het grootste pluspunt. Voor 3,50 heb je zowat 200 snoepjes. Als je een hond wilt trainen om bv te volgen op commando, dan heb je al gauw klauwen vol snoepjes nodig xD. Ik geef de mini trainers dan ook alleen tijdens het wandelen. Makkelijk mee te nemen (omdat ze zo klein zijn) en ze zijn helemaal niet vettig, dus geen vieze handen! De zalmkoekjes zijn wellicht wel het mooiste product. 100% zalm (geen poedertroep, echt zalm!) en 600 gram voor nog geen 8 euro!!! Als je verantwoordelijk wilt zijn in de voeding van je hond, moet je dat ook met de snoepjes doen. Dat kost wat extra geld, maar met een 600 gram zak voor 7 euro zou ik haast zeggen dat elke hondeneigenaar dit als basis in huis moet hebben! verantwoorde traktaties hoeven niet duur te zijn!! :D

prima service

Echt geen commentaar

Zeer goede service!

Als we een bestelling doen kunnen we deze al binnen 1 à 2 dagen ophalen! Als je iets besteld hebt wat vragen oproept bij Meat & Bones dan gaan ze het gesprek aan bij het ophalen en adviseren ze ook nog eens. Super fijn!!

Zeer goede service

Snelle vakkundige service.

Uitstekend!

Zeer goede webshop. Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Aanrader!

Goed advies, goede brok (darfbites)

Goed advies, goede brok (darfbites)

Fantastische service

Door de dierenarts ben ik vorig jaar naar meat and bones verwezen omdat een van onze honden nogal last van haar darmen had. Ik word altijd super goed geholpen en (telefonisch) geadviseerd. Sabine weet echt veel van het voer en wat goed is voor welke hond en welke kwaal. Mijn andere hond heeft nierproblemen en toen is ook eerlijk gezegd dat ze het niet aandurven daarover te adviseren, heel fijn deze eerlijkheid. Wij noemen Sabine inmiddels de honden diëtist :)

Onze hond krijgt hiermee het beste wat we hem kunnen geven

Persoonlijk, deskundig, flexibel en betrokken Communicatie via de app is fijn Aandacht voor darmproblemen in de vorm van meedenken was erg fijn. Echte dierenliefhebbers‼️

Duidelijk, veel keus en verstand van zaken.

Snel en top kwaliteit

Erg gemakkelijk om producten te bestellen. Daarna snel de bestelling kunnen ophalen. De producten zijn van topkwaliteit.

Vriendelijk, goede service, goede prijs en producten

Prima !

Goede producten, nette en snelle levering. Aanrader dus !

Snel en super klantvriendelijk!

Ik bestel het eten voor onze hond graag bij Meat and bones. De bestelling is altijd super snel klaar en als ik bij het afhalen nog wat extra spullen wil meenemen kan dat ook gewoon. We worden altijd super vriendelijk geholpen en onze hond Filou gaat graag mee!

Goede, persoonlijke service.

Fijne en makkelijke communicatie, snelle levering.

Aanrader! Goede service, ruim assortiment, en ze denken met je mee.

Bij Meat and Bones bestel ik diepvries voeding en snacks voor mijn hond. Ze denken met je mee over voeding en helpen bij een goede keuze. Ze houden contact wanneer er een product is uitverkocht of tijdelijk niet leverbaar is. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment en het wordt netjes bezorgd, kortom, ik ben tevreden klant!

Denken mee als je advies vraagt,en zijn vriendelijk,ruime keus.

goede ervaring

Ik heb pas 1 keer iets besteld. Dat kon ik 2 dagen later in de Supercoop ophalen, dat was fijn. Mijn hondentrainster zegt dat het goed voer is, zonder slechte stoffen er in. Dat vind ik belangrijk voor mijn hondje.

Goed kattenvoer en goede service

Mijn katten eten het voer (rauw vlees) graag. Ik kan bij vragen altijd terecht en ik word altijd vriendelijk en goed geholpen. Als er eens een probleempje is (ik had eens doosje voer dat niet zo goed gegeten werd) wordt dat gelijk goed opgelost. Aanrader!

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden