Zeer goede selectie producten, tijdige levering!
Ik ben al een tijd op zoek naar beloningsnoepjes voor m'n hond. Met name voor trainingsdoeleindes. Veel snoepjes/koekjes van grote merken bevatten kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook zit er vaak grotendeels graan in en hebben ze suiker toegevoegd. Eindelijk kon ik hier een ruime selectie aan natuurlijke traktaties vinden! Bovenal, het zijn niet eens extreem dure producten. We hadden gedroogde kippenlevertjes van het merk WOLF, dat was 70 gram voor 8 euro. Nu had ik voor 20 euro 1,4 kilo aan zalmkoekjes, rundblokjes en mini trainers. Vanzelfsprekend is de gezondere optie altijd duurder (voor mensenvoedsel geldt hetzelfde..), maar op Meat and Bones ben ik erachter gekomen dat het nog relatief goedkoop kan! Ik raad voornamelijk de mini trainers aan. De bevatten allemaal 50% aardappel, maar daarnaast ook nog 50% vlees. In principe is aardappel niet iets wat ik er graag in heb, maar de snoepjes zijn heel klein, dus dan kan het geen kwaad. Het feit dat ze zo klein zijn is het grootste pluspunt. Voor 3,50 heb je zowat 200 snoepjes. Als je een hond wilt trainen om bv te volgen op commando, dan heb je al gauw klauwen vol snoepjes nodig xD. Ik geef de mini trainers dan ook alleen tijdens het wandelen. Makkelijk mee te nemen (omdat ze zo klein zijn) en ze zijn helemaal niet vettig, dus geen vieze handen! De zalmkoekjes zijn wellicht wel het mooiste product. 100% zalm (geen poedertroep, echt zalm!) en 600 gram voor nog geen 8 euro!!! Als je verantwoordelijk wilt zijn in de voeding van je hond, moet je dat ook met de snoepjes doen. Dat kost wat extra geld, maar met een 600 gram zak voor 7 euro zou ik haast zeggen dat elke hondeneigenaar dit als basis in huis moet hebben! verantwoorde traktaties hoeven niet duur te zijn!! :D