Duidelijke site , goede uitleg over de producten, betaalbaar, snelle levering na het bestellen

goede en snelle levering

alleen mar goede ervaringen

Inderdaad, goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijke en snelle reactie per e-mail.

Kwaliteits producten

Super goed. Kwaliteit.

Goede service en uiterst vriendelijk en kundig personeel !

Leuk, goed en vriendelijk bedrijf met veel personelijke aandacht.

Hele goede service en kwaliteit

Snel en correct geleverd goede kwaliteit.

Geweldig geholpen

Eerst gebeld voor wat informatie over hondenvoer, omdat we wilden over stappen op graan vrije voer. We Hebben veel informatie gekregen op onze vragen! Zijn super goed geholpen. Onze hond is ook blij met zijn nieuwe voer. Bedankt voor jullie snelle service!

deskundig, betrouwbaar, betrokken bij de klant en het dier, erg goede service

...

Fijne mensen en goede service

Eerste keer besteld en haal voortaan hier het eten voor obmns bullen. Super lieve mensen en denken met je mee. Topbedrijf

Goede service, veel kennis in huis, goede adviezen

Prima webshop/winkel. De eigenaresse geeft goede adviezen en is altijd e.e.a. uit te zoeken als de v

Zie hierboven

Alles perfect gelopen

Ruime keuze, goede service

Het zou leuk zijn als de klant de moeite neemt om de producten op te halen om een kleine korting te geven, Er wordt immers bespaard.

Vriendelijk, hulpvaardig, bestelling altijd netjes op tijd klaar.

Erg fijne service

We moesten op zoek naar ander voer voor onze hond. Meat & Bones dacht echt goed mee en vroeg constant door, waarop een advies volgde. Onze hond eet weer goed!

Goede kwaliteit en snel

Aanrader om hier te bestellen

Pluspunten

Duidelijke website met goede uitleg, makkelijk bestellen. Makkelijk ophalen van wat je besteld hebt. Goed advies over welk voedsel goed is voor je hond als je het niet weet. Gruwelijk goed vlees, de hond (en kat) juicht elke keer als het etenstijd is.

Geen, ga vooral zo door.

Pluspunten

Ik werd prima te woord gestaan toen ik informatie vroeg over een product dat niet op voorraad was. De volgende dag werd ik spontaan teruggebeld met de mededeling dat het product weer leverbaar was. Ik had daar niet om gevraagd en vind dit daarom echte service!

nee

Pluspunten

Goed advies en je wordt prettig geholpen.

Geen, behalve dat ik er zelf aan moet denken om het vlees te bestellen.

Pluspunten

Goede service en communicatie

Pluspunten

Behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en genoeg aanbod.

Pluspunten

Uitgebreide uitleg bij vragen. Producten worden keurig ingepakt en verzonden.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, aandacht voor het welzijn van de hond en altijd advies als dat nodig is

Een iets overzichtelijker parkeerterreintje. Nu komt het regelmatig voor dat iemand z’n auto pontificaal voor de ingang parkeert, waardoor niemand er meer in of uit kan.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en vriendelijke mensen

Meer kvv merken voor de kat in kleine porties en meer soorten prooidieren

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden