Pluspunten

De leveringen zijn snel en goed verzorgd. En als de levering wat langer duurt wordt hier goed over gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle service. Ik kan de spullen vrijwel altijd de volgende dag al ophalen

Pluspunten

Klantvriendelijk, mooie producten, snel geleverd, veel op voorraad.

Langere openingstijden

Pluspunten

Altijd bereid om mee te denken met de klant. Spreekt in zo'n geval ook niet uit eigenbelang, maar wil echt het beste voor de hond! Ook als je geen vaste klant bent, word je net zo goed geholpen. Fijne bezorgservice en alles is bespreekbaar.

Pluspunten

Snelle levering, Goede, nuttige statusupdates over een geplaatste bestelling, Goede en vriendelijke service

Pluspunten

Geweldige producten, goede prijs, duidelijke communicatie en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. We misten een product in het assortiment, maar ook dit kunnen we een volgende keer mee bestellen.

Pluspunten

Sabine staat altijd voor ons klaar!

Nvt

Pluspunten

Sabien denkt erg goed mee over welke voeding het beste zou kunnen zijn voor je hond. Ben erg tevreden over de kwaliteit en professionaliteit!! Ook erg lief dat we een kaartje kregen toen er een hond overleed

Pluspunten

Snel met beantwoorden van vragen tot komen van een oplossing.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle afwikkeling, als je een bestelling plaatst staat deze vaak dezelfde dag klaar en krijg je daar direkt bericht van, duidelijke gespecificeerde rekening, producten van uitstekende kwaliteit en prima assortiment en prettige bejegening. Ook een hele fijne website.

Veel openingstijden zijn gedurende de spits zodat je bijna altijd in erg druk verkeer er heen moet om het op te halen, verder geen minpunten hoor!

Pluspunten

Ik had 's ochtends vroeg ( voor 7.00 uur) een bestelling voor vers vlees geplaatst. Diezelfde middag kon ik het al afhalen. De persoon achter de balie vertelde dat zij snel het bedrijf die het vlees moest leveren, had gebeld om mijn bestelling nog mee te nemen, zodat het vlees niet pas de volgende week geleverd werd. Die kwam uitzonderlijk goed uit omdat dit vlees ter verwennerij van mijn hond was, die een operatie ondergaan moest. Ik was haar dus erg erkentelijk.

Kan zo niets bedenken.

Pluspunten

Snelle verwerken van de bestelling.

geen

Pluspunten

zeer accuraat en zorgvuldig ook qua advies

geen

Pluspunten

goede info bij het afhalen

geen

Pluspunten

Alles was helemaal naar wens, zoals altijd

Pluspunten

Altijd aardig en meedenkend. Goede producten. Snelle levering.

Pluspunten

Voldoende mogelijkheden voor afhalen Goed advies in meer dan alleen vioer Staan altijd voor je klaar Bereid om van alles uit te zoeken

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Vriendelijk Houdt woord Snelle verzending

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en snelle en goede service.

zie producten die u mist :-) dat zou voor ons een verbeterpunt zijn.

Pluspunten

goede service en kennis

Pluspunten

goed voer, goede service, goede prijs

website kan beter Ik kom veel merken en prijsverschillen tegen, die ik beide niet kan plaatsen. Voor de prijzen misschien een sorteer op............., voor de merken graag het verschil hiertussen

Pluspunten

Snelle service, goede adviezen

Pluspunten

Goede service. Zeer vriendelijk. Professioneel.

kortere bezorgtijd en meer aflevermomenten.

De Hoge Brug 40

6581 AJ Malden