Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website,snelle levering,volgende dag al in huis

Op dit moment niet

Pluspunten

Snelle reactie en levering. Prima contact m.b.t. levering

Pluspunten

Prijs/ kwaliteit/levertijd = top

Pluspunten

Alles positief...

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, juiste bestelling

Prijszetting excl.BTW bij intracommunautaire levering (levering aan EEG-lidstaten)

Pluspunten

snelle en correcte levering tegen betaalbare en acceptabele prijzen Ga zo door !!!!

Het is voor mij onduidelijk waarom ik al 2x problemen heb gehad met de gele cartridge van mijn Canon MX 870 . De andere doen het prima Ik heb dit opgelost door het chipkaartje over te zetten

Pluspunten

Pluspunten

Snelheid. zeer goede telefonisch begeleiding.

Allereerste bestelling via winkelwagentje was moeizaam omdat het leek alsof ik eerst een account aan moest maken. Dat schijnt achteraf niet noodzakelijk te zijn geweest, hetgeen resulteerde dat ik min bestelling dubbel kreeg. Dat is gelukkig geen probleem, want die extra inkt komt uiteindelijk toch wel op..... Dus kan het misschien iets duidelijker, maar het kan ook aan mij liggen. Dus geen overwegend bezwaar.

Pluspunten

Meerdere gebeld. Medewerker (Patrick) neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden. Heeft meegekeken door een nieuw exemplaar toner te openen om mij uit te leggen hoe e.e.a. werkt. Terwijl ik de uitleg op de doos niet had gezien.

Types printer cq toepasbare inkt kan uitgebreider benoemd worden op de site. (HP 6700 Premium, wordt niet genoemd, inkt van HP 6700 zijn ook ook vtp) Idem met de naam voor toner FX-10 black. (zou graag zwart op wit nog willen zien dat ik de juiste heb. Met deze toner nog onervaren, volgende keer zal ik 'm beter herkennen. Uitleg zal een telefoontje minder zijn voor jullie)

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

snelle levering, uitstekende service, voor defecte cartridge werd na versturen email direct een nieuw exemplar verstuurd.

Pluspunten

Super snel geleverd en heel redelijk geprijsd

Pluspunten

Zeer gemakkelijke bestelling en een snelle levering. De produkten zijn zoals beschreven en worden vlot door mijn printer aanvaard. Tot hiertoe werkt dus alles naar behoren.

Niets te verbeteren voor mij .

Pluspunten

Snel bezorgd.

Pluspunten

snel, goedkoop

geen

Pluspunten

Ik bestel hier ondertussen al een aantal jaar en ben zeer tevreden. Zowel over de inkt als over de service. Als ik met een bepaalde kleur harder ga dan met de andere kleuren dan hoef ik niet een complete set te bestellen maar kan ik het zo krijgen als ik handig vind. En mocht er onverhoopt toch een cartridge niet goed zijn krijg ik meteen een andere toegestuurd. En ze zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Modem 20

7741MJ Coevorden