Pluspunten

Betaalbare inkt, snelle levering

Pluspunten

Gewoon snel en goed

Pluspunten

S,avonds voor 17.00 uur besteld ,volgende dag voor 09.00 in de bus (briebus pakje) en bezorgd ddor Straathof.Toppie

Pluspunten

Goed advies. Vervanging of geld terug indien cartridges (chips)niet mochten werken. Relatief goedkoop.

Donderdagochtend besteld; dinsdagochtend ontvangen: dit mag sneller.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

sneller inleveren.

Het probleem voor kleur is opgelost. Hiervoor mijn dank. maar de zwarte nog niet opgelost. Graag even bellen.

Pluspunten

Super. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

Pluspunten

geweldige service, snelle levering, ook after sale, heel goed

Pluspunten

Goede prijs, vlotte bezorging

Recycling van de oude inktpatronen, opbrengst naar een goed doel

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed

geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top producten en top levertijd! Komen alle afspraken keurig na en werkt allemaal!

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk Snel accuraat en prima en goedkope cartridges.

Pluspunten

Overzichtelijke en makkelijke site. Bestelling op tijd geleverd. Prima allemaal. Kan nog geen beoordeling geven over het bestelde product zelf.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Na de review benaderd door Alleeninkt om een voorbeeld van een niet goede output te mailen. Heb ik gedaan alsmede van het niveau van de nieuwe cartridges na reinigen koppen. Antwoord ontvangen folie van tuitje van de cartridge halen. Dit leverde al betere prints op. Ter compensatie werd een complete nieuwe set cartridges kosteloos toegezonden. Moest inmidels mijn 2 dagen oude T805 (epson) al vervangen was leeg.

Inktkanalen niet meer schoon te krijgen En helft van inkt al verspeeld aan het reinigen ervan. Weet niet of dit aan de cartridges ligt of aan de printer maar valt wel samen. Geen fatsoenlijke print komt er meer uit zelfs niet in ZW. Print nog steeds niet goed!! nogmaals printkop gereinigd, wat veel inkt kost. Aangezien ik een nieuwe set cartridges gratis heb ontvangen, doorgegaan met printkop reinigen en printen. En vandaag 4-4-2017 kwam de eerste goede print weer uit de printer rollen!!

Pluspunten

Snelle reactie toen ik het verkeerde bestelde en keurig uitgelegd wat te doen om deel terug te sturen. Snel nieuwe bestelling ontvangen Snel geld teruggeboekt op mijn rekening

zou graag willen helpen maar heb niets negatiefs te zeggen oja volgende keer 2 koeken bij de bestelling doen want die zijn heerlijk !

Pluspunten

snelle levering en de chip werkt op de hp printer en een leuke attentie in de verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en prima kwaliteit.

bezorging en verzendkosten.

Pluspunten

Wij konden de levering in eerste instantie niet vinden (wij zitten in groot pand met meerdere bedrijven) en er werd gelijk geregeld dat ze de bestelling nogmaals dezelfde dag zouden versturen. Was uiteindelijk niet nodig, maar wat een service en achteraf dus ook een prima snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en nog een lekkere koek erbij. Top.

Modem 20

7741MJ Coevorden