Pluspunten

snel

geen

Pluspunten

duidelijke bestelprocedure / overzichtelijk aanbod snelle levering lage prijzen goede producten

??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering incl. Koek

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen. De toner cartridge set voor mijn Brother led printer was ruim 100 euro goedkoper dan elders op het internet, ik kon geen lagere prijs vinden. Ergo, een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Volgende keer graag een stuk speculaas mee leveren van het type "Hard", ik weet dat zachte speculaas demping is tegenwoordig maar mijn ding is het niet. Overigens wel een leuke attentie.

Pluspunten

Boven verwachting prima verzorgd. Bedankt voor uw interesse.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en ook track en trace is ook belangrijk dat je weet wanneer je de bestelling kan verwachten

Pluspunten

Goede service ,heel goede cartridges,kreeg de cartridges zo mee,kon achteraf betalen,en ze zitten ook nog bij mij om de hoek.

Pluspunten

Het is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling bij Alleeninkt.nl heb gedaan. Het komt bij mij goed over. De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Grote klasse !!! Ook de bestelling is prima ! Zo doorgaan !!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en keurige service.

Pluspunten

Goedkoop, overzichtelijk en betrouwbaar.

Laat zien wanneer iets geleverd wordt. In de mail staat dat het verzonden is, maar blijkbaar duurt het dan nog twee dagen voordat het aankomt.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Goede service bij problemen waar ik tegenop liep. Probleem snel en uitstekend afgehandeld.

Mijn (tijd)probleem ontstond door foute sortering bij DHL. Dat was bij DHL al vaker gebeurd. De nieuwe en tijdige levering via PostNL (ook op zaterdag) verliep prima. Geen verbetertips voor het bedrijf zelf.

Pluspunten

verzendkosten kunnen omlaag. bij meeste andere bedrijven zijn de kosten 1.99 euro

Pluspunten

Zeer goedkope aanbieding van cartridges. Eerst wat problemen maar na overleg tot volle tevredenheid snel opgelost.

Pluspunten

prima levering, goede prijsstelling

Pluspunten

Ik vind de service van jullie bedrijf grandioos. Ik werd erg goed begrepen bij het oplossen van mijn probleem Een dikke 10 daarvoor!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Ander bezorger heb 4 dagen moeten wachten

Pluspunten

snelle en zorgvuldige verzending. Goede website.

nvt

Pluspunten

Uitmuntende service In december 2 x 4 cartridges besteld voor Brother. Na 2 toners geïnstalleerd te hebben bleek mijn printer kapot. Bij AlleenInkt tegen een zeer goede actieprijs een nieuwe printer met cartridges besteld waarbij ze de eerder aangekochte cartridges volledig vergoedt hebben. Zonder deze eerder retour te hebben. Puur op vertrouwen dus. Waar maak je dat nog mee ??!!

Modem 20

7741MJ Coevorden