Pluspunten

Duidelijke site, vlotte levering.

Tijdens het installeren van de carttidges had ik zwarte vingers, heb ik iets verkeerd gedaan, of lekte de cartridges?

Pluspunten

Super snelle service!

Pluspunten

Levering zeer snel, binnen een dag. De prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling werd correct geregeld. Bij het oplossen van de problemen met de werking van 2 cartridges (die door mijn printer niet werden herkend) werd de nodige deskundige ondersteuning verleend en toen ook dat niet bleek te werken is mij nog dezelfde dag een nieuwe set cartridges toegestuurd. Niets dan lof,

Geen, wat deze bestelling betreft.

Pluspunten

Wij konden geen inkt krijgen voor de oude printer. Personeel van alleen inkt kon hem nog wel leveren.snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering Goeie prijs en Goeie Kwaliteit

Tot dusver geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugge levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was correct !

Mijn printer ....een Epson Stylus SX125 geeft aan dat hij de cartridges niet herkent . Daarbij gaf na het vernieuwen van de zwarte cartridges aan dat hij leeg was .........en dat was ook zo want bij de volgende verwisseling was het goed , behoudens de melding dat hij ze niet herkent ..!! Hierdoor ben ik een beetje teleurgesteld ,omdat u in uw aanbeveling cartridges aanbied met chip . Groeten, P. Albers.

Pluspunten

Duidelijk, geen ingewikkelde dingen bij het bestellen. Beter dan 123inkt En snelle levering.

Ik ben maar een gewone koper en zou die zo direct niet weten.

Pluspunten

Snelle levering tegen een gunstige prijs. Kwaliteit van de inkt ik nog niet beoordelen. Inkt nog niet in gebruik.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op mijn mails reageren de personen aardig en snel. Als ze het produkt niet blijken te kunnen leveren, storten ze het geld terug.

In de praktijk bleek het produkt niet leverbaar binnen de beloofde termijn 3-5 werkdagen. Ook binnen 10 werkdagen bleek het niet leverbaar. Inmiddels heb ik het produkt elders besteld. Goedkoper en de volgende dag in huis.

Pluspunten

snelle levering .. past goed

Pluspunten

Vlot antwoord op vragen, en levering zoals op website vermeld staat.

Tot nu toe niet, misschien later.

Pluspunten

Sneller levering

Pluspunten

Zeer efficiënt. Uitermate betaalbaar

nog niet gevonden

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering in goede verpakking en prima kwaliteit.

Pluspunten

Goede en nette helpdesk vlotte levering

Hun eigemerk toch beter compettebel maken voor printer ik had een cartridge waarvan de chip niet goed futioneert

Pluspunten

Na een klein probleem mijnerzijde is het probleem opgelost(verkeerde besteld had voor 5 cardrige besteld maar dat moest voor 4 zijn daardoor paste de zwarte niet) andere gekregen en gelijk voor reserve nieuw set met 4 cardrige besteld nogmaals hartelijk dank zeker voor een volgende beslelling kom ik terug en geef door mond reklame zeker door

Pluspunten

Na een fout in de bestelling is dit snel en netjes afgehandeld.

Misschien bestelling even controleren of alle goede producten erin zitten.

Pluspunten

korte lijnen je krijgt iemand aan de lijn als je belt. Ze leggen alles duidelijk uit en hebben de service hoog in het vaandel. verder goede acties.

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Geen, voor ons naar tevredenheid

Pluspunten

na afwijkende levering t.o.v. bestelling gebeld. snel geholpen en snel gecorrigeerd middels een na levering. toppie nalevering de volgende dag binnen volgens afspraak..

niet

Pluspunten

Snelle levering.

Modem 20

7741MJ Coevorden