Pluspunten

Prima duidelijke site, goede produkten en prettige prijsstelling. Bezorging op tijd

geen

Pluspunten

Snelle levering. Bestelling correct , zelfs meer dan dat. In het setje zat één cartridge meer in n.l. een dunne zwarte.

Pluspunten

De goedkoopste voor zover ik kan vinden. Snelle levering. goeie kwaliteit.

Pluspunten

Snelle positieve reactie, ook als je je korting van 10% vergeten bent en er alsnog over mailt.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

goedkope inktcartridges snelle levering prima telefonische hulp bij probleem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site een goed overzicht Bestelling kinderlijk eenvoudig te doen echt goed. Bezorging en verpakking uitstekend

Het is jammer als je een XXL besteld dat je dan een XL zwart thuis krijg en dan als je naar hen toe bel dat je te horen krijgt dat deze standaard is dan moet je hem niet in de bestelling zetten als je een XXL besteld en hij is op voorraad en hij wordt in de winkelwagen aangegeven als besteld dan moet hij ook als XXL geleverd worden daar heb ik dan ook voor betaald en niet voor een XL

Pluspunten

Had om 16.50 uur inkt besteld en deze werd de volgende ochtend om 09.00 uur al geleverd. Inkt was goed verpakt en werkt perfect

Pluspunten

SNELLE SERVICE, GOEDE AANBIEDINGEN, GOEDE KWALITEIT, MIJNS INZIENS DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

N.V.T

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING, GEMAKKELIJK BETALEN

Pluspunten

key words: snel correct en prijs/ kwaliteit geen op of aanmerkingen vast houden dit concept ga zo verder

ik zou het niet weten proficiat

Pluspunten

Duidelijke site - redelijke prijzen - leuke aanbiedingen - snelle levering- achteraf betalen

kan de verzending niet in een beschermende/ stevige enveloppe verstuurd worden?, voor beide goedkoper.

Pluspunten

Keurig verzorgd. Tijdige levering.

Pluspunten

Prima en snel geleverd. Printer pakt cartridge probleemloos.

Pluspunten

Alles is goed ! ik blijf bij jullij kopen

verzendkosten vind ik te duur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mensen neer zetten met een inlevend vermogen.

Pluspunten

Mijn bestelling is goed afgeleverd.

Dinsdag besteld en donderdag binnen, Bij andere internet bestelling bezorgd men vaak de volgende dag. Voor mij maakt het niets uit maar ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen geldt. Misschien is dit voor u bedrijf een aandacht punt. Met vriendelijke groet Jan Engels

Pluspunten

Snel geleverd, achteraf betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te lange besteltijd, ik betaalde per overschrijving, Dit duurt te lang! Collegas aanvaarden betaling na zending, Dit gaat vlugger

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt !!

Pluspunten

Snelle service. Klacht niet goed werkende cartridge naar behoren afgehandeld. Krijg een nieuwe toegestuurd. Heb het nog niet ontvangen maar ga ervan uit dat dit goedkomt.

Pluspunten

Goede en snelle service.

Modem 20

7741MJ Coevorden