Pluspunten

Snelle levering. eerste pakketje kwam niet aan met tnt maar gelukkig snel geholpen en de tweede zending kwam wel aan

uitkijken met tnt lost, gaat vaker fout. track and trace is geen overbodige luxe.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit. Aanrader.

Niet van toepassing

Pluspunten

Pluspunten

een dikke 10 spullen niet aan gekomen even gebelt en de dag later in huis dus nog een keer een dikke 10

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke bestel site

Was niet de volgende dag bezorgd

Pluspunten

Kwaliteit - zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet...

Misschien is het handiger om een beoordeling te vragen nadat de producten binnen zijn en op de hoogte gehouden worden van de staat van je bestelling!! Week geleden besteld maar nog niks binnen ook niks gehoord!

Pluspunten

Dit bedrijf werkt snel, vertrouwde en makkelijk bestellen en bezorgen komt op tijd

Pluspunten

Hoge kost voor levering klein pakket

Pluspunten

Gisterenmiddag besteld, vanmorgen vroeg in de bus. Dat is wat je noemt snelle service.

Geen verbeterpunten, maar ga zo door met de goede service.

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Zo in de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima gedaan, op de bezorging door DPD na: Ik was niet thuis en de bezorger nam het pakketje meteen mee om het bij een afhaalpunt te droppen. Ik had wel de optie om het nog een keer te laten bezorgen, maar dat heeft geen zin als je er waarschijnlijk niet bent en bij buren afgeven niet plaatsvindt. Ik ben maar op de fiets gestapt om het op te halen. Het was mooi weer, maar wel zonde van de tijd.

Overwegen of afgifte bij buren niet hoger op de prioriteitenlijst kan worden gezet. Al dan niet met keuzemogelijkheid in de webshop. Als betrouwbaarheid van de buren een issue is: Een adreslijst met betrouwbare adressen laten opgeven in de webshop en deze meegeven aan de bezorger?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De producten zijn perfect op tijd geleverd ik heb de inkt nog niet kunnen proberen want de anderen zijn nog niet leeg zodra ik ze in gebruik neem stuur ik nog een reactie

Modem 20

7741MJ Coevorden